2777
2789
عنوان

آرایشگره کثافت ابروهامو خیلی باریک کرد بالاش در میاد یان

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 47 پست
خیلی هم فشار میخورم در میاد میگی. ؟بالاش؟

اره ولی خب دیر

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

چندین ساله واسه ابرو پیش آرایشگر نمیرمواقعا جز گند زدن به ابروی آدم کار دیگه ای نمیکنن

همه چی همینجوره

بعد از سالها رفتم موهام رنگ کردم کلی پول ازم گرفته خیر سرش آرایشگاه خوبی هم بوده اصلا اون چیزی که میخوام نیست خدا بگم چیکارش کنه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکم زمان میبرهبستگی به رشد موهات دارهبرا من که امکان داره ۱ سال در نیادولی برا ابرو آرایشگاه نرو چون ...

ن دیگه نمیرم آرایشگاه دو تا صلوات بفرست همین دفعه در بیاد دعا کن خیلی جوش میزنم

من چی بگم اولین بار ابروهامو گرفتم انقد رشدش کمه هنوز اون ناقصی جبران نشده بعد از ۳ سال

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
همه چی همینجورهبعد از سالها رفتم موهام رنگ کردم کلی پول ازم گرفته خیر سرش آرایشگاه خوبی هم بوده اصلا ...

فقط زبون دارن پول کندن رو خوب بلدن

منم خیر سرم آرایشگاه گرون رفتم برا اصلاح

همه چی همینجورهبعد از سالها رفتم موهام رنگ کردم کلی پول ازم گرفته خیر سرش آرایشگاه خوبی هم بوده اصلا ...

تا حالا موهامو رنگ نکردم 

ولی آرایش صورت هم یه بار یه جوری خراب کرد آرایشگره دیگه من عمرا واسه عروسیا برم صورتمو آرایش کنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ن دیگه نمیرم آرایشگاه دو تا صلوات بفرست همین دفعه در بیاد دعا کن خیلی جوش میزنم

۱۰ تا میفرستم ولی دیگه نرو

ولی اگه ابرو بخواد با صلوات بیاد الان ابروهای خودم موکت بود سرم جنگل🫡😂

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
حالا بخاطر یه ابرو این همه نفرین نیازه؟؟؟ ابرو دیگه در میاد واسه منم پیش اومده ابروهام خیلی کوتاه یا ...

این همه پول میگیرن اما دقت نمیکنن،یعنی فاتحه خونده،لجم در میاد که اینجوری بی دقتی میکنن

۱۰ تا میفرستم ولی دیگه نروولی اگه ابرو بخواد با صلوات بیاد الان ابروهای خودم موکت بود سرم جنگل🫡😂

خخ هم بالاش در بیاد 

ن دیگه نمیرم خودم تمیز میکنم کم کم تا دستم روون شه یاد بگیرم 

تا عید بهش دست نزن در میاد

ابرو کارتو عوض کن تحقیق کن جای خوب برو منم‌هرجا میرفتم گند میزدن جای خوب پیدا کردم یکساله میرم اونجا

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

تا حالا موهامو رنگ نکردم ولی آرایش صورت هم یه بار یه جوری خراب کرد آرایشگره دیگه من عمرا واسه عروسیا ...

من رفتم مثل سامورایی ها درست کردن ،منم دیگه نمیرم واقعن