2777
2789

تولدپدرشوهرم نزدیک و من ب شوهرم باداوردی کردم و گفتم چ کنیم گفت هیچی نمیخواد بگیریم تبریک میگیم گفتم اها زشت نیس!گفت خب ی عطر براش میگیرم

حالا اگر فراموش کرد دوباره من بازم بگم یانگم!منظورم کادوهست

من اصلا به خانواده شوهرم دخالت نمیکنم حتی وقتی کارشون دارم خودم زنگ نمیرنم میگم‌شوهرم بزنه گوشیو بده بمن همیشه ام احترامم حفظ شده 

ولی جاریم شلوغش میکنه میپره وسط تولد بگیر برای خواهر شوهر اینو اون اخرشم میگن ادم بدی پشتش حرفه از بس فضولی میکنه هرچی بهش میگفتیم گوش نمیکرد حالا سرش به سنگ خورده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مساله اهمیت ندادن نیست اونا تولد میگیرن شوهرت پدرشو میشناسه ی کادو چیزی میگیره میبرید خیلی عجیبه ؟

اخه تولد نمیگیرن ک🫠من دگ حتی نگم مثلا فردا تولدشه!تیریک بگیم

اخه فراموشکاره همسرم

اخه تولد نمیگیرن ک🫠من دگ حتی نگم مثلا فردا تولدشه!تیریک بگیماخه فراموشکاره همسرم

پس بگو یادش نره 

شوهرم خودش یادشه قبل من تو همون خانواده بوده من نبودم چکار میکردن همون کارو میکنه 

میدونین من هنش ترس ناراحتیشونودازم

ناراحتی چی منم یدونه بچه دارم همش نمیرم خونه خواهرم اونم مدام نمیاد 

حق نداریم مزاحم دیگران بشیم 

بچه اوردیم برای خودمون طلبکار بقیه نیستیم که ارامش خونه دیگران و بهم بزنیم میشینیم خونه خودمون کارای خونه و بچه کلی وقت میبره 

🫤ن عزیزم منظوزم اینه نریم کادوندیم نازاحت میشن

نمیدونم چرا اینجوری میشه حتی ینفر تاپیک‌زده بود بعدگفت این تاپیکو من ننوشنم برای ینفر دیگس ،عزیزم این نظر من برای تاپیک ی خانمی بود که گفته بود خووش بچه داره بچه های خواهرش میان و بچه هاش مریض میشن و مشکلات درست میشه