بچه ها مادرشوهر من مذهبیه و یکسره روضه و اینور اونور هستش.بعد خیلی اصرار داره که هرجا روضه بود منم پاشم برم باهاش .من خودم اصلا اهل روضه رفتن نیستم و از یه طرفم بچه یک ساله دارمو سختمه بخوام برم ولی خودش روضه بگیره میرم..قبلا چندبار مستقیم و غیرمستقیم ولی با احترام بهش فهموندم که من دوست ندارم بیام یبار با اس ام اس مستقیم بهش گفتم من حوصله شلوغی رو ندارم بچمم اذیت میشه و …ولی دست از سرم بر نمیداره .هر چند وقت یبار خواهراش روضه میگیرن دوباره تا منو میبینه میگه فلانی هم روضه دعوتت کرد .واقعا چکار باید بکنم من؟خیلی اذیتم میکنه این اخلاقش.همیشه با احترام بهش فهموندم و گفتم که نمیام ولی بعد چند وقت انگار یادش میره یا نمیدونم خودشو میزنه به اون راه و دوباره بهم میگه.واقعا چکار باید کرد؟
بهس بگو بخاطر بچه ام نمیام فصل سرما و شیوع انفولانزا و سرماخوزدگیه
وگرنه تو از خداته که بری اما بچه مریض میشه و سن حساس و خطرناکیه
همینو بگو خونه هیچکس هم نرو این دو سه ماهه تا ولت کنه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.