2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم شهر پایتخت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 81 پست
حیفه شهرای دیگه هم گند میخوره بهشونکلی مهاجر غیربومی، گندخوردن به فرهنگ اون شهر ایشالله ک همین تهران ...

مطمئن باش اونا از تهران میرن دنبال پایتخت ب نظرم برا تهران خیلی خوب میشه اتفاقا 

قطعا تهران اولویت میمونه و پایتخت سیاسی اقتصادی فقط جا به جا میشه

.

در حد ایده هم منطقی و جالب نیستن فقط می خوان حرفی برای گفتن داشته باشن

باز سه سال ملت رو علاف این حرف ها میکنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در حد ایده هم منطقی و جالب نیستن فقط می خوان حرفی برای گفتن داشته باشن

خودشون هم میدونند اصلا تغییر پایتخت ممکن نیست اما یک حرفی میندازن وسط الکی یک مدت مردم سرگرم باشن چند تا خبر دربیاد ازش 

هروقت خبر  خاص دیگه ای ندارن از این اخبار جور میکنند 

مطمئن باش اونا از تهران میرن دنبال پایتخت ب نظرم برا تهران خیلی خوب میشه اتفاقا قطعا تهران اولویت می ...

برای تهران شاید خوب بشه

ولی برای بقیه شهرا ضرره

میگم حالا ک تهران بر فنا رفته نباید راه بیافتن دونه دونه شهرای دیگه رو هم ب گند بکشن

با تغییر پایتخت سیاسی یا هرچی کلی مهاجر ب اون شهر سرازیر میشه ک فرهنگ و تمدن اون شهر رو ب گند میکشونن

حتی اگر فقط مسئولان هم وارد اون شهر بشن ی مشت گاو و گوسفندن ک وجود و حضورشون ضرره

سالیان ساله ک حرفشه فقط و امیدوارم تغییر نکنه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

تقریبا مثل آمریکا پایتخت واشنگتن ولی نیویورک معروف تر و ..

اکثر کشورای دنیا همینطورن .اصلا نمیشه ک همه زیرساخت ها توی یک شهر باشه اتفاقا این کار به رونق بهتر بقیه جاهای کشور کمک میکنه . تصور کن مسیر تهران بندر عباس و اطراف بندرعباس چقدر قراره توسعه پیدا کنه 

.

برای تهران شاید خوب بشهولی برای بقیه شهرا ضررهمیگم حالا ک تهران بر فنا رفته نباید راه بیافتن دونه دو ...

اره تهران آلودگی ش نصف میشه 

ولی احتمالا فرصت های شغلی ش هم خیلی کمتر بشه 

من فکر میکنم برا بندرعباس خوب میشه 

.