2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم شهر پایتخت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 81 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا همه چیز اوکی شده فقط مشکل پایتخت مونده ،حل و فصل بشه 🤣همه ش در حد حرفه ،چرا زود جدی میگیرید

دقیقا یادم احمدی نژاد هم کلی راجع بهش ایده میداد 

تهش اعتراف کرد هیچ جوره ممکن نیست عوض کردن پایتخت

یکی نیست به اینا بگه ، بجای پاک کردن صورت مسئله بشین اوضاع رو درست کن

با تغییر پایتخت ،. یک شهر دیگمون رو هم خراب میکنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حیفه شهرای دیگه هم گند میخوره بهشون

کلی مهاجر غیربومی، گندخوردن به فرهنگ اون شهر 

ایشالله ک همین تهران بمونه

تهران ب اندازه کافی خراب شده باید راه چاره ی دیگه ای پیدا کنن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ولی کاش عوض بشه تهران یه نفسی بکشه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دقیقا یادم احمدی نژاد هم کلی راجع بهش ایده میداد تهش اعتراف کرد هیچ جوره ممکن نیست عوض کردن پایتختیک ...

در حد ایده هم منطقی و جالب نیستن 

فقط می خوان حرفی برای گفتن داشته باشن 

😐🤷🏻‍♀️
دقیقا یادم احمدی نژاد هم کلی راجع بهش ایده میداد تهش اعتراف کرد هیچ جوره ممکن نیست عوض کردن پایتختیک ...

افرین اصل مشکلات رو ول کردن به این چیزا فک میکنن

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست