2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم شهر پایتخت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 81 پست

بنظرتون مسول ها می رن شهرهای دیگه زندگی کنن؟!

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن تهران گنجایش ۱۰ میلیون آدم نداره و کالا ها تا از دریا بیان تهران اینا سخته هزینه داره

بله 

تهران داغون شده برای پایتخت بودن 

نه هوا مونده براش نه زمین 

ولی انتقال پایتخت در حد حرفه و در عمل عمرا بتونن

تا جایی که عمر من قد میده ، ده ساله هر رییس جمهور که میاد میگه پایتخت رو می‌بریم شعر ساحلی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بله تهران داغون شده برای پایتخت بودن نه هوا مونده براش نه زمین ولی انتقال پایتخت در حد حرفه و در عمل ...

پزشکیان خیلی پیگیره ولی انتقالش هزینه می خواد اگه بخوان شروع کنن تا انتقال حداقل چند سال طول میکشه

بنظرتون مسول ها می رن شهرهای دیگه زندگی کنن؟!

عمرا برن ، کی این کاخ هارو ول می‌کنه بره آخه.

بعدشم پایتخت ساختن یک راه صد سالس ، پزشکیان دیگه مونده به چی گیر بده میگه پایتخت رو عوض میکنم😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اخه اکثرامکانات تهرانه چطور می خوان انتقال بدن...بیمارستانها...

دانشگاههای مهم...

خیلی هزینه برهست...

فقط مجلسوببرن کافیه🤣🤣🤣

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
فک کنم یکی از این سه تا باشه گیلان، مازندران،گلستانکاشکی عوض بشه چون پایتخت هرکشوریو میبینی همشون سا ...

اول حدس میزدن اما پزشکیان گفت باید نزدیک دریای جنوب باشه خزر که فقط به چندتا کشور وصله