2777
2789
بعد من رل زده هرکسیم که باشه وقتی کسی تو زندگیش نباشه امکان این هست ک با کسی وارد رابطه شه بهم خیانت ...

برام خیلیی سخته 

۴ روزه فهمیدم که با یکی دیگه هست تو ۴ روز ۲ کیلو بیشتر کم کردم حتی تا مرز خودکشی هم رفتم

خدایی اسی جان این کامنت فقط به خیانت میخورد. اگه رابطه تموم شده و ایشون وارد رابطه جدید شده که دیگه مشخصه نباید قراری باهاش بذاری

چون الان به یه دختردیگه متعهده

برام خیلیی سخته ۴ روزه فهمیدم که با یکی دیگه هست تو ۴ روز ۲ کیلو بیشتر کم کردم حتی تا مرز خودکشی هم ...

چرا قبل شناختنش دلبستش شدی که اینجوری سرت بیاد 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برام خیلیی سخته ۴ روزه فهمیدم که با یکی دیگه هست تو ۴ روز ۲ کیلو بیشتر کم کردم حتی تا مرز خودکشی هم ...

خب شما نپرسیدن ک چیشده ک من ادامشو بگم 

بعدم وقتی دلش پیش منه و جمسش پیش اون چ فایده

بنظرت ۴ سال خاطره رو میشه یه شبه فراموش کرد

هعی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

خب چند سالی رفیقم بود میدونستم همچین ادمی نیست نمیدونم چرا یه شبه تغییر کرد دلیلشم نمیگه میگه برو بد ...

از اولش دل بهت نسپرده بوده انرژی مردانگیشو روی شما تست زده و بعدم رهاتون کرده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد