2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لرستانفارس

ب نظر ک نزدیک میاد فرهنگ وزبون و...ب نظرم سنتون هنوز جا داره صبر کنین و...

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
خوبه لاقل میدونی داریش من چهارماهه ازش جدا شدم ۴ روزه فهمیدم با یکی دیگس تو اون چهارماه تکون نخوردم ...

سخته درکت میکنم

من که جونم بهش وصله ،موندم بعد از کنکور چجوری باهاش کات کنم ،،،با اینکه بخاطر درسم زیاد با هم حرف نمیزنیم 

سخته درکت میکنممن که جونم بهش وصله ،موندم بعد از کنکور چجوری باهاش کات کنم ،،،با اینکه بخاطر درسم زی ...

خیلیی سخته ۳سال رفیقم بود بعد عاشقش شدم نگفتم تا خودش گفت باهم اوکی شدیم ۴ سال بیشتر کنار هم بودیم یه شبه گذاشتو رفت وقتی فهمیدم با یکی دیگس تا مرز خودکشی رفتم