2777
2789
عنوان

بنظرتون درخواست ازدواجشو قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 35 پست
بنویسه هم بعدش میگه نمی تونم نمیخوای جدا شو مگه نوشتن دلیل عمل کردنهاون بچه هر روز که بزرگتر بشه بیش ...

درسته منم همینارو گفتم

گفتم هیچوقت اولویتت نخواهم بود توی هیچی 

ولی میگه از وقتی ندارمت میفهمم قدرتو میدونم 

من حوصله بچه خودمم ندارم اگه بچه دار شم یروزیهیچوقت نمیخوام بچه دار شمولی ایشونم قول داده بچه پیش خا ...

اون بچه نیاز داره خانواده داشته باشه اون آقا باید با ازدواج عاقلانه ضربه ای که بچش از جدایی پدر و مادرش خورده رو جبران کنه  وقتی اون آقا آنقدر نسبت به زندگی پاره تنش بی تفاوت هست و تربیت بچش رو به دست کسی دیگه میسپاره نمیتونی ازش توقع داشته باشی که نسبت به شما احساس مسئولیت داشته باشه البته این فقط نظر من هست ممکنه قضاوتم نابجا باشه ولی بررسی کن این احتمال رو 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته منم همینارو گفتمگفتم هیچوقت اولویتت نخواهم بود توی هیچی ولی میگه از وقتی ندارمت میفهمم قدرتو م ...

میدونم 

تمام این حرفارو شنیدم

میدونم که داره اینارو بهت میگه

مردا همینن 

چه بچه دار باشن چه نباشن برای به دست آوردن هر کاری از دستشون بر بیاد انجام میدن 

یه تاپیک همین امروز زدم درباره همین 

و کلی هم حرف شنیدم

با این انتخاب همیشه انگشت اتهام و بد بودن به سمتته 

همیشه قربانی هستی و همه فکر میکنن ظالمی

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
ولم نمیکنهحالش بده۲۰کیلو تو این ۵ماه کم کرده از غصه منهمش دکتره خانوادش هی میخوان بیان منو راضی کنن ...

تو الان مسئول زندگی بقیه نیستی و فقط در قبال خودت و سلامت روانت مسئولی...