2777
2789

فک نکنم هیچ بچه ای مثه بچه من باشه

بدنش به واکسنا واکنش بدی نشون میداد بعد از واکسن یک سالو نیم اوج گرفت و بدنش هرچی علائم مربوط به واکسن بودو نشون داد دو ماه بیمارستان بستری شد با این حال تمام واکسناشو زدم با تمام توانم ازش مراقبت کردم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر پیگیری باشی میفهمی حتی همون دو‌ماهگی اینو ‌منی میگم که بچه‌ام آلرژی شدیدی داشت حتی واسه واکسنش ...

بچه شما مثل بچه اول من آلرژیک بوده و به شیر خودت هم حساسیت نشون میداده یا رژیم بودی یا شیر خشک ای ار می‌دادی ، اگر مثل بچه دومم آلرژی نداشت و همه چیزش نرمال بود می‌رفتی مرکز واکسن می‌زدی میومدی خونه و ممکن بود همون چیزی رو ببینی که من دیدم 

من سرزنش امثال شما رو واقعا نمی بخشم چون یه مادر به اندازه کافی از تشنج بچه ش فشار بهش وارد میشه قضاوت های کور و ناآگاهانه هم روش سوار بشه خیلی بیشتر از حد توان آدمه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بچه شما مثل بچه اول من آلرژیک بوده و به شیر خودت هم حساسیت نشون میداده یا رژیم بودی یا شیر خشک ای ار ...

شما مثل اینکه قصدت فقط دعوا کردن و نفرین کردن هست منم شما و‌نفرین‌هایی ناروایی که کردید رو‌ واگذار میکنم به خدا

اگر بچه اولتون آلرژیک بود باید اینو میدونستین که احتمال آلرژیک بودن بچه‌ی دومتون هم خیلی زیاده و این واکنش شدید به واکسنش هم‌ناشی از همون آلرژیش باشه پس بچه‌ی شما استثنا هست و نمیشه به همه تعمیم‌داد که بیاین همه رو‌نفرین کنین و دل تازه مادرا رو‌بلرزونین که مردد بشن برای واکسن زدن یا نزدن 

دیگه ریپلای نکنید،اصلا حوصله دعوا و کشمکش ندارم هیچ جای کامنتم هم نشونه‌ای‌ برای دعوا نداشت 

شما مثل اینکه قصدت فقط دعوا کردن و نفرین کردن هست منم شما و‌نفرین‌هایی ناروایی که کردید رو‌ واگذار م ...

من اونجایی که سرزنش کردی رو نشونت میدم تو اونجایی که من نفرین کردم رو نشونم بده

گفتی مادر پیگیری باشی میفهمیدی که بچه ت میتونست  به واکسن حساسیت نشون بده 

توی کامنت هات یک سره سرزنش کردی منم گفتم از حق خودم نمی‌گذرم و سرزنشت رو نمیبخشم کجا نفرین کردم ؟ 

من توی هیچ کدوم از کامنت هام ننوشتم که واکسن نزنین بخاطر تشنج که بگی داری تعمیم میدی و تازه مادر ها رو نگران می‌کنی  

بنابراین خیلی طبیعیه که وقتی عنوان تاپیک واکسنه میام تو ولی تا وقتی که قضاوت های کور امثال شما رو ندیده بودم اصلا کامنتی نداشتم و  از تجربه خودم نگفتم چون به همین فکر کردم که ممکنه ترس بیجا منتقل کنه به مادری که ممکنه به اندازه من بدشانس نباشه که بچه بی علایم و سالمش به واکسن حساسیت نشون بده و تشنج کنه 

ولی با این حال شما به چه حقی فکر میکنی اجازه داری در مورد نحوه نظر دادن من نظر بدی؟ 

کل ناراحتی من اینه که به مادری که همچین تجربه ای داشته برچسب نزنید فکر نکنید حادثه فقط واسه دیگران پیش میاد خیلی مدعی فهم نباشید وقتی تخصصی ندارید و یا حداقل توی موقعیتش نبودید 

ضمن اینکه آلرژی بچه اول من هیچ ربطی به بچه دومم نداره از نظر بالینی هر بچه ای رو مطابق شرایط خودش میسنجن و باهاش رفتار میکنن نه اینکه چون داداشش آلرژی به پروتیین گاوی داشته پس اینم با وجود اینکه هیچ ممنوعیتی نداره و شیر خودم رو میخوره ممکنه به تخم مرغ آلرژی داشته باشه حتی اولی هم به تخم مرغ حساسیت نداشت چه برسه این ، که حتی به پروتیین گاوی هم حساس نیست و من الان هیچ رژیمی ندارم دیگه از فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال که بیشتر نمی‌فهمید این همه خودشیفتگی و پافشاری روی موضع از کجا میاد واقعا ؟ 

در ضمن شما اول ریپلای کردی ، وقتی شروع می‌کنی به ریپلای کردن و برچسب زدن به دیگران فکر اینجاشو هم بکن که جوابت رو بدن نمیتونی هر چی عشقت می‌کشه بگی و غم بریزی توی دل آدم و بعد بگی ریپلای نکن 

کل کامنت هات سرزنش بود از اول ولی تا وقتی منو ریپلای نکرده بودی هیچی نگفته بودم بهت الان هم روی موضع اشتباه خودت پافشاری میکنی این یعنی انتخاب کردی که نفهمی و از سر غرور میخوای سر حرفت بمونی من هم دیگه هیچ تمایلی ندارم این گفتگوی سرزنش گری ادامه پیدا کنه و هر چی هست بمونه بین من و شما و خدا 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بازم آگاهی نداری و حرف میزنی حساسیت نوزاد شیرخوار دو ماهه رو با چی میشد فهمید و پیشگیری کرد ؟ مکه بچ ...

انقد خودت رو عاقل و دانا ندون حساسیت پدر و مادر رو تو بیمارستان لحظه ای که بچه به دنیا میاد میپرسم. تو داری از تجربه خودت میگی من از تجربه خودم انقد لازم نیست همه رو با چوبی که خودت خوردی بزنی، درسته ممکنه نوزاد حساسیت بده اما اگه از قبل راجب این مسائل پرسیده بشه و پو مراکز آموزش بدن حتی شده یک نفر ممکنه متوجه علائم بشه و از تشنج تب و هزار تا مشکل دیگه جلوگیری بشه 

امید وارم بچه شما و همه تو صحت سلامت بزرگ بشن ولی داشتن آگاهی هیچ وقت بد نیست 

انقد خودت رو عاقل و دانا ندون حساسیت پدر و مادر رو تو بیمارستان لحظه ای که بچه به دنیا میاد میپرسم. ...

تا زمانی میتونی بگی از تجربه خودم دارم میگم که برچسب بی ملاحظه بودن و عدم آگاهی به کسایی که بچه شون این اتفاق براشون افتاده نزنی 

پرسیدم از کجا می‌دونی من بچه م رو همون بیمارستانی که تو  رفتی نبردم که مطمئن میگی آموزش داده نشده سوال پرسیده نشده؟ آگاهی کمه ؟ما هیچ سابقه تشنج و حساسیت دارویی و... نداشتیم سوالی هم که از شما توی مرکز درمانی پرسیدن از ما هم پرسیدن فکر کردی سوال های بدو تولد رو سلیقه ای و عشقی میپرسن یا طبق اعتبار بخشی بیمارستان ها چارت مشخص دارن ؟ 

الان می‌خوام بدونم شما چه آموزشی دیدی که من ندیدم ؟ کدوم دوره ها و کلاس ها شرکت کردی که من نکردم ؟ چه کتاب هایی خوندی که من نخوندم ؟ کدوم پادکست ها رو گوش دادی که من نکردم؟ با کدوم دکتر ها حرف زدی که من نزدم ؟ اصلا من ناآگاه و شما آگاه ، من چی باید توی بچه سالم بی علامتم که حتی به پروتیین گاوی هم حساسیت نداشت می‌دیدم که بهش مشکوک بشم که قراره حساسیت بده ؟ 

این یه اتفاق هست که ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد 

فهمیدن جمله سرزنش نکنید چقدر سخته مگه؟ 

کل حرفم از اول این بود که سرزنش نکنین مخصوصا وقتی آگاهی خودتون محدود به تجربه ست نه علم ، چماق مادر ناکافی بودن رو از سر کسایی که همچین تجربه های داشتن بردارید ولی ول نمیکنین 

بس کن دیگه نمی‌خوام بخونم تازه آروم شده بودم

من اونجایی که سرزنش کردی رو نشونت میدم تو اونجایی که من نفرین کردم رو نشونم بدهگفتی مادر پیگیری باشی ...

کدوم ریپلای من به کامنت شما سرزنشی بوده؟

شما دنبال گردن واسه طناب دارت هستی

قصد و نیتت هم مشخصه از کامنتات فقط میخوای خودت رو تخلیه کنی

حرف منم کاملا مشخص بود چی گفتم نیازی به توضیح بیشتر نیست

من اونجایی که سرزنش کردی رو نشونت میدم تو اونجایی که من نفرین کردم رو نشونم بدهگفتی مادر پیگیری باشی ...

خانم محترم من خودم مادر هستم و درک میکنم که شرایط روحیتون به خاطر بچتون مناسب نیست انشاالله خدا بچتون رو سلامت براتون حفظ بکنه ولی این دلیل نمیشه دل مادرای دیگه رو بلرزونید از اول تا آخر صحبت من همین بود

اصلا دلیل این همه طومار نوشتن و‌ توجیه کردن و نفرین کردن و واگذر به خدا کردنتون رو نمیفهمم