من اونجایی که سرزنش کردی رو نشونت میدم تو اونجایی که من نفرین کردم رو نشونم بده
گفتی مادر پیگیری باشی میفهمیدی که بچه ت میتونست به واکسن حساسیت نشون بده
توی کامنت هات یک سره سرزنش کردی منم گفتم از حق خودم نمیگذرم و سرزنشت رو نمیبخشم کجا نفرین کردم ؟
من توی هیچ کدوم از کامنت هام ننوشتم که واکسن نزنین بخاطر تشنج که بگی داری تعمیم میدی و تازه مادر ها رو نگران میکنی
بنابراین خیلی طبیعیه که وقتی عنوان تاپیک واکسنه میام تو ولی تا وقتی که قضاوت های کور امثال شما رو ندیده بودم اصلا کامنتی نداشتم و از تجربه خودم نگفتم چون به همین فکر کردم که ممکنه ترس بیجا منتقل کنه به مادری که ممکنه به اندازه من بدشانس نباشه که بچه بی علایم و سالمش به واکسن حساسیت نشون بده و تشنج کنه
ولی با این حال شما به چه حقی فکر میکنی اجازه داری در مورد نحوه نظر دادن من نظر بدی؟
کل ناراحتی من اینه که به مادری که همچین تجربه ای داشته برچسب نزنید فکر نکنید حادثه فقط واسه دیگران پیش میاد خیلی مدعی فهم نباشید وقتی تخصصی ندارید و یا حداقل توی موقعیتش نبودید
ضمن اینکه آلرژی بچه اول من هیچ ربطی به بچه دومم نداره از نظر بالینی هر بچه ای رو مطابق شرایط خودش میسنجن و باهاش رفتار میکنن نه اینکه چون داداشش آلرژی به پروتیین گاوی داشته پس اینم با وجود اینکه هیچ ممنوعیتی نداره و شیر خودم رو میخوره ممکنه به تخم مرغ آلرژی داشته باشه حتی اولی هم به تخم مرغ حساسیت نداشت چه برسه این ، که حتی به پروتیین گاوی هم حساس نیست و من الان هیچ رژیمی ندارم دیگه از فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال که بیشتر نمیفهمید این همه خودشیفتگی و پافشاری روی موضع از کجا میاد واقعا ؟
در ضمن شما اول ریپلای کردی ، وقتی شروع میکنی به ریپلای کردن و برچسب زدن به دیگران فکر اینجاشو هم بکن که جوابت رو بدن نمیتونی هر چی عشقت میکشه بگی و غم بریزی توی دل آدم و بعد بگی ریپلای نکن
کل کامنت هات سرزنش بود از اول ولی تا وقتی منو ریپلای نکرده بودی هیچی نگفته بودم بهت الان هم روی موضع اشتباه خودت پافشاری میکنی این یعنی انتخاب کردی که نفهمی و از سر غرور میخوای سر حرفت بمونی من هم دیگه هیچ تمایلی ندارم این گفتگوی سرزنش گری ادامه پیدا کنه و هر چی هست بمونه بین من و شما و خدا