2777
2789
عنوان

اقایون سایت تشریف بیارید

81 بازدید | 14 پست

اگه یه اقایی یه خانمی پیشش باشه و نگاش کنه و بگه همه کسمه بشه فدا ت و بعد بوسش کنه لب منظورمه یعنی چه حسی بهش داره 

جذاب بوده

عاشقشه

یا هوسی شده 

لطفا صادقانه جواب بدین 

ورود افراد متفرقه ممنوع منظورم اونایی ک میان فاز نصیحت و فوش میدن

بنظرم میتونه ترکیب هر سه تا باشه..اینا میشه همش با هم باشه..بستگی به رابطه بینتون داره

من عاشقشم اما اون عاشق نیست اصلا یه رابطه ی خیلی خیلی عجیب داشتیم خیلی همه چی زود بهم خورد من هنوز نتونستم فراموشش کنم وقتی منو میبینه اینطوریه  رفتارش  اما وقتی همو نمیبینم اصلا بهم پیام یا زنگ نمیده تا خودم پیام ندم البته شغلش طوریه ک واقعا وقت نداره اما تازگیا شنیدم یکی اومده تو زندگیش ک دیگه برای همیشه قطع رابطه کردم باهاش اما هنوز فراموشش نکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشقشم اما اون عاشق نیست اصلا یه رابطه ی خیلی خیلی عجیب داشتیم خیلی همه چی زود بهم خورد من هنوز ن ...

بنظرم بیخیال بشید..نخواسته مسئولیت قبول کنه و با شما باشه به هر دلیلی..اگه یه پسر بخوادتون همیشه پیگیر شما هست

بنظرم بیخیال بشید..نخواسته مسئولیت قبول کنه و با شما باشه به هر دلیلی..اگه یه پسر بخوادتون همیشه پیگ ...

اره خیلیا بهم این حرفو گفتن نخواست ولی نه میتونم ببخشمش نه میتونم فراموشش کنم مرسی وقت گذاشتی لطفا دعا کن زود مهرش از قلبم بره بیرون 

اون یخورده داغ کرده با توجه ب حس شهوتش😐😂

اره خودمم همین فکر میکنم یعنی میشه پسری اصلا هیچ علاقه ای ب دختر نداشته باشه یا دختره هیچ جذابیتی براش نداشته باسه اینطور داغ بشه

اره خیلیا بهم این حرفو گفتن نخواست ولی نه میتونم ببخشمش نه میتونم فراموشش کنم مرسی وقت گذاشتی لطفا د ...

حق میدم بهتون اما رها کنید فقط و فقط با این که واقعا بخوای درست میشه...اگه یه ذره هم امید داری باعث میشه نتونی فراموش کنی

اره ینی شما هیچ جذابیتی ندارین؟؟؟

جذابیت ک ۸۰ درصد دارم اما نمیدونم پیش این پسره اعتماد ب نفس اصلا ندارم اصلا احساس میکنم جلو چشماش خوشگل نیستم اگه بودم ک الان شوهرم بود