من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
والا خانواده من هرروز زنگ میزنن یه ساله ازدواج کردم ینی روزی نشده با مامانم یا خاهرام حرف نزنم یه دوهفته شده نرفتم هی میگن بیا چراونمیایی😅ولی اگ مث خانواده اسی بهم بگن نیا ینی دگ بمیرمم نمیرم
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
شوهرم همیشه میگ چرانمیری خونه مامان بابات سربزنیهیچوقت نگفتم خانواده من اینجورین
نه هیچ وقت نگی باز همش میکوبه تو سرت ک خانوادت تو راه نمیدن
بنظرم برو پیش خانواده شوهر هی یا جاریات اخه ازتنهایی ک بهتره
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂