2777
2789

میگم این عکس میزاریم یکم طول میشه بیاد ، اگه تو اون فاصله تایپیک رو قفل کنیم بازم میاد یا نه؟ سعی کردم منظورمو برسونم انشاالله موفق بوده باشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام

من امتحان کردم یکی دیگه از کاربران هم گفت امتحان کرده  اگر قفل کنین دیگه نمیاد.

❌️ عکس توی تاپیک نگذارین.

✅️ عکس توی پست بگذارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون عزیزم پس قفل میکنم انشاالاه نیاد دیگه

خواهش می کنم.

💗💗💗

تاپیک هم در موردش زدم.

احیانا اگر آمد نی نی یار تگ کنین همون موقع حذف می کنن.

اما من که امتحان کردم نیومد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عزیز دلم تاپیکت قفل بود خواستم بگم الان فصل انار هست تا میتونی به بچت انار شیرین بده تخم کفتر املت کن بده بخوره خیییلی برای باز شدن زبان و لکنت کمک میکنه .

این مشکل پسر شما اصلا وابدا حاد نیست و قابل درمانه .مراجعه طب سنتی اسلامی خیلی بهت کمک میکنه 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 

عزیزم اومدم برات نظر بذارم دیدم قفل کردی، نترس چیزی نیس باباش مجبورش کرده ترسیده که استفراغ کرده بزور بهش چیزی نده استرس بهش وارد نکن فقط بغلش کن و بامهربونی باهاش تمرین کن صحبت کنه درست میشه. دکترم ببری گفتار درمانی همینه کار خاصی نمیکنن

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

اسی جان تاپیکت رو قفل کردی تا اومدم.به حرفای اون کاربر توجه نکن، من درکت میکنم، کاملا حق با توعه، ام ...

مرسی عزیزم برام دعا کن یا خدا جونمو بگیره یا دخترم زودتر خوب بشه از وقتی به دنیا اومده روز خوش ندیده همش درگیر بیمارستان و مشکلات بوده

عزیز دلم تاپیکت قفل بود خواستم بگم الان فصل انار هست تا میتونی به بچت انار شیرین بده تخم کفتر املت ک ...

اخه تو گوگل خوندم بعضی وقت درمان نمیشه اگه روش بمونه چه کار کنم ، مرسی بابت توصیه هات لطف کردی 

عزیزم اومدم برات نظر بذارم دیدم قفل کردی، نترس چیزی نیس باباش مجبورش کرده ترسیده که استفراغ کرده بزو ...

ممنون مهربون لطف کردی وقتی تلاششو برا صحبت کردن میبینم دیوونه میشم نمیتونم جلو خودمو بگیرم 

ممنون مهربون لطف کردی وقتی تلاششو برا صحبت کردن میبینم دیوونه میشم نمیتونم جلو خودمو بگیرم

درکت میکنم انشالله خدا کمکت کنه صلوات فرستادم برات❤️

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤