2777
2789

چکار کردین اون موقع؟

من تا قبل از خواستگاری کلی ازش خوشم اومده بود. 

ولی خانوادم انقد گفتن شرایط مالیش خوب نیس. ظاهرش بهت نمیخوره. فلانه بلانه.  که نمیدونم باید چکار کنم 

من برعکسش رو چند بار تجربه کردم

من کاملا مطمئن بودم جواب رد دادنم درست بودش 

اینقدر خانوادم روی مخم رفتن که به خودم شک کردم و رفتم مشاور ، اونم تایید کرد نظر من درست بوده و مناسب من نبوده!

شما هم به نظرم برین پیش مشاور

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی با همسرم اشنا شدم گفتن بهت نمیخوره وضع مالیش به ما نمیخوره بهمان بهتر از این‌گیرت میاد ولی ما ۵ سال دووم اوردیم الانم یک و نیم ساله نامزدیم خواستم‌بگم قیافه عادی میشه سعی کن با اخلاق و شخصیت طرف اشنا بشی اخلاقش خوب باش زندگیت قشنگ‌میشه هیچی به چشت نمیاد ولی شخصیت و اخلاق نداشته باش همه چی اوکی باش حتی رون نمیشه به کسی معرفی کنی

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
من وقتی با همسرم اشنا شدم گفتن بهت نمیخوره وضع مالیش به ما نمیخوره بهمان بهتر از این‌گیرت میاد ولی م ...

۵ سال دووم اوردین افرین

اخلاقش و شخصیتش تا این مدت آشنایی همونه ک میخوام. 

اما خانوادم بعد از جلسه خواستگاری چندساعت تموم همشون‌داشتن بد ایشون و خانوادش رو میگفتن. آدم از سنگ‌ک نیس بالاخره اثر میذاره😭 ب منم مث شما میگن بهتر گیرت میاد

من برعکسش رو چند بار تجربه کردممن کاملا مطمئن بودم جواب رد دادنم درست بودش اینقدر خانوادم روی مخم رف ...

تعریف ماازعشق باهم تفاوت داشت....باخیلیا🥲

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

۵ سال دووم اوردین افریناخلاقش و شخصیتش تا این مدت آشنایی همونه ک میخوام. اما خانوادم بعد از جلسه خوا ...

نه حتی ما رفتیم تحقیق همسایشون گفتن با مادر و شوهرت و خوارت شوهرت نمیتونی بسازی اخلاقش بده باورت میشه بهتر از خواهر شوهرم و مادر شوهرم نیست و ماشلله چشم نخوره از ازدواجم راضیم اولا به دلتنگاه کن بعد منطقت ببین ایا ویژگی هاشو که دوست داری میتونی کنار بیای باهاش از روی عقله یا احساس مثلا من دوسش داشتم ولی همیشه به عقلم‌نگاه کردم طرز برخوردش با دیگران کاملا متین سر سنگین‌ با ادبت اینا اخلاقش بچه ها نگا کنی میفهمی‌کاملا مهربونه یا ن و اینکه هدف هاتون یکی باش مثلا شما مستقل شدن دوست داری ولی اون میخواد زنش خونه باش فقط بچه بیاری باید هدف ها همسو باشن

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝