2777
2789
من رفتم دکتر ازمایش هورمون نوشتهورمونم مشکل نداشتقرص فیناستراید نوشت ۵۰ عدد روزی یدونه خوردمخودمم فی ...

خداروشکر 

کف سرت معلوم شده بود؟؟

از اول موهات پر بود؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر کف سرت معلوم شده بود؟؟از اول موهات پر بود؟؟

نه موهام ذاتا نسبت به بقیه از اولم کم پشت بود و تارهاش نازک بود

بعد اینکه کراتین کردم

دیگه کاملا خالی شد

اما برگشت با داروی دکتر و قرص تقویتی مخصوص مو 

باید دکتر بری ک اساسی درمان کنه

ترکیب 

حنا  تخم مرغ  قهوه لیموی تازه کمی دارچین  

رنگ قشنگ هم میده  موها هم ضخیم میشه هم رشد شون بهتر

اگه هفته ای دوبار انجام بدی سریع تر نتیجه میده

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
نه موهام ذاتا نسبت به بقیه از اولم کم پشت بود و تارهاش نازک بودبعد اینکه کراتین کردمدیگه کاملا خالی ...

آخه فینستراید مگه اثرش موقتی نیس؟ شنیدم بعد از قطع مصرفش دوباره موهائی که درومده میریزه

باید دکتر بری ک اساسی درمان کنه ترکیب حنا تخم مرغ قهوه لیموی تازه کمی دارچین رنگ قشنگ هم میده مو ...

اره حنا و تخم مرغ رو دو ماهه شروع کردم در هفته یه روز 

ولی موهام به شدت خشک میکنه

اره حنا و تخم مرغ رو دو ماهه شروع کردم در هفته یه روز ولی موهام به شدت خشک میکنه

بله خشک میشه  من برا موهای دخترم نرم کننده میزدم بعدش و بعد حمام کمی روغن 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

کمبود ویتامین دی و آهن استرس  تنبلي تخمدان تیرویید  باعث ریزش مو شدید میشه 

اول برو آزمایشگاه ازمایش 

Cbc 

Tibe 

Fe 

فریتین 

Tsh

ویتامین دی بده 

من خودم دکتر بهم قرص پرفکتیل اروجینال ۶۰ عدد داد هرروز همراه ناهار خوردم ،اگر مشکل تیرویید تشنج نداری بخور 

از شامپو ماینوکسیدیل ۱ درصد لامینین هقته ای ۳ بار به کف سر زدم ماساژ دادم گذاشتم ده دقیقه بمونه 

ممکنه اول ریزش زیاد کنه بعد درست میشه 

کلا به مدت یک سال حداقل باید استفاده کنی 

بعدش اگر خاستی قطع کنی کم کم بعد یک سال قطع کن 

مو خیس با برس چوبی شونه بزن 

موهاتو فرق وسط کن از پایین سروع کن شونه بزن بعد آخر سر ریشه شونه بزن 

سرم مو سینره بعد حموم به موها نم دار بزن