2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این ازدواج چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست
آره خیلی. تحصیلات واسه شوهر خاله ام خیلی مهم بود. به حدی روی درس بچه هاش حساس بود که خدا بدونه. شکر ...

خوب دخترخانم خودش توشرکت خصوصیه از نظر دونفر دریک سطحن ولی خانوادشون نه

این ک خوبه مایکی ازاقواممون پدرش خیلی خیلی اوضاع مالیشون خوبه سطح سوادشونم خوبه توی فرشته ۱۶ واحدداره باباش بغیراز خونه های شهرستانشون و مغازهاشون اونوقت دختره عاشق ی بچه پسرشد ک هیچی نداره پدرومادرش هم روستاهستن

روستایی بدنیست ولی اصلا دریک سطح نیستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شغل و میزان تحصیلات خانواده ها مهم نیست فقط فرهنگ خانوادگی موثره.

اگر خوده پسر از نظر تحصیلات و شغل اوکیه به نظرم مشکلی نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

خونواده خیلی مهمه من خودم با ی پسری ک خونواده هامون در یک سطح نبودن با عشق نامزد کردیم ولی خونواده پسر وقتی دیدن ما پسرشونو قبول کردیم خیلی هوا براشون داشت و خیلی منو کوچیک میشمردن نامزدیم بهم خورد 😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺