2777
2789
عنوان

از نامزدم خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 71 پست
مرسی از امیدت❤️

منم فکر میکردم مهمه هم بعد ازدواج فهمیدم مهم نیست. دوست داشته باشه حتی اگه زشت ترین باشی زیباترین میبینتت 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه اون سفیده یکبار حرف تیرگی و‌روشنی شد گفت مگه میشه تیره باشه؟ منم گفتم نمیدونم

خب میگفتی اره اون قسمت واسه همه تیره تره، بزن به در پررو بازی خجالت بزار کنار، بابا بخدا اون خرطوم اونا هیچ جذابیتی نداره اینقدر بااعتماد بنفس رفتار میکنن

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

پیج zibaaabash.ir رو چک کن شاید بتونه بهت کمک کنه.

منم مشکل تیرگی دارم و خیلی دلم میخواد از محصولاتشون خرید کنم ببینم واقعا تأثیری داره یا نه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اخه اون سفیده یکبار حرف تیرگی و‌روشنی شد گفت مگه میشه تیره باشه؟ منم گفتم نمیدونم

انقد خودت رو این موضوع حساسی بقیه  و هم ب شک میندازی بابا برا همه تیره س دیگه فیلم های پو رن نبین اونا کلی کرم و عمل انجام میدن خودتو با اونا مقایسه نکن 

بهترین دین انسانیت

مطمئنی؟ آخه شوهر سابقم دوسه بار به روم لورده

شوهر سابقت غلط زیادی کرده مگه صحنه تئاتر که با گریم بریم روی صحنه بدن طبیعیه همین دیگه 

توی رابطه لوند باش رابطه رو گرم کن به بقیه اش فکر نکن

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

اخه میدونی قبلا دوست دختر زیاد داشته مدلای مختلف

خب چطور تونستی بااین شرایط کنار بیای،، مریضی نگرفته باشه حالا

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂