2777
2789
عنوان

به وزن جدیدم خوش آمد میگم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم درخواست دوستی بدید براتون بفرستم اینجا تبلیغ میشه مشخصاتتون رو براشون بفرستین و شرایط بدنیتون ...

خیلی ممنونم لطف میکنین، درخواست دادم 

من یک بار رژیم گرفتم ولی انقدر درگیری داشتم اون موقع اصلا فراموشم شد، واقعا دلم میخواد وزنم رو کاهش بدم امیدوارم اینبار بشه

خیلی ممنونم لطف میکنین، درخواست دادم من یک بار رژیم گرفتم ولی انقدر درگیری داشتم اون موقع اصلا فرامو ...

میشه شک نکن

وقتی پایان دوره وزنت کم شد حتما تاپیک بزن و به همه انگیزه بده 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
هزینه رژیمشون چقدره؟؟منم درخواست میدم لطفا بهم بده پیجش و

والا من رژیمایی که ازشون گرفتم همه زیر ۵۰۰ بوده

رژیم غذایی تهیه کردم و طبق برنامه غذایی اون رژیم رفتم جلوالانم که دوره رژیمم تموم شده به همون روال م ...

سلام عزیزم اولا ک موفق باشی امیدوارم ب وزن ایده آلت برسی

بعدم اینکه اگ برات امکان داره میشه آدرس پیجی ک رژیمو گرفتی ازش بفرستی و اینکه هزینه ای ک بابت رژیم دادی چقدر بوده؟!

سلام عزیزم اولا ک موفق باشی امیدوارم ب وزن ایده آلت برسیبعدم اینکه اگ برات امکان داره میشه آدرس پیجی ...

عزیزم درخواست بدید تو خصوصی براتون میفرستم 

من هر بار رژیم ازشون گرفتم زیر ۵۰۰ بوده

سلام عزیزم اولا ک موفق باشی امیدوارم ب وزن ایده آلت برسیبعدم اینکه اگ برات امکان داره میشه آدرس پیجی ...

ممنونم 💜