2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من خیلی حالم بده وسردرگمم م ممکنه در اینده دویتم داشتته باشه وجدی باشم براش ؟ملاقاتش میکنم ؟تو ...

سر در گم نباش فکرتو ازاد بزار،، بعدش خوده انسان همیشه بهتر از بقیه تصمیم میگیره یکم بیشتر فکر کن و تصمیم درست رو بگیر اما اینکه انتظار بکشی اصلا خوب نیست و فقط ب خودت ضربه میزنی که البته داری میزنی ، بخند و شاد باش😊

اولن حسم میگ جدی نگیری توروقرانننننیکم دیر حسم میگ ازدواجت با علاقه شروع میشه نه سنتی.

خب درسته من آدم سنتی نیستم که سنتی ازدواج کنم.

شوهر آینده ام مذهبی هست یا مث خودم مدرنه؟

شغلش چیه؟

یه چندتا از ویژگی اخلاقی اش بگو.

خب درسته من آدم سنتی نیستم که سنتی ازدواج کنم.شوهر آینده ام مذهبی هست یا مث خودم مدرنه؟شغلش چیه؟یه چ ...

نه مذهبی نیست

میتونه ادمی باشه یه خورده عصبی باشه اما دل مهربونی داره شغلشم حسم میگ ازاده

بازم میگم عزیزم اینارو حسم گفت جدی نگیری:)

نه مذهبی نیستمیتونه ادمی باشه یه خورده عصبی باشه اما دل مهربونی داره شغلشم حسم میگ ازادهبازم میگم عز ...

نه .

جدی نمی گیرم .

عصبی مگه روحیه حساس با آدم عصبی زندگی میکنه؟واسه من که اینجوری نیست خداروشکر.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

خواهر سوال منو جواب میدی ؟

مرسی.

حس تو چی میگه؟

سوالم اینه:

خب درسته من آدم سنتی نیستم که سنتی ازدواج کنم.

شوهر آینده ام مذهبی هست یا مث خودم مدرنه؟

شغلش چیه؟

یه چندتا از ویژگی اخلاقی اش بگو.