2777
2789
عنوان

عمه با سیاستم میخاد دخترشو بده به پسر خوب فامیل🤐🤐🤐بیاین تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 93 پست
اخر کار خودشونو میکنن دخترای عتیقشونو میدن ب پسرای خوب

اره دوتا از داماداش عالین اون یکی هم معمولی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اصلنم زرنگ نیس عمتون، اتفاقا همه میفهمنو دستش رو میشه ، الان همه میفهمن میخواد دخترشو قالب کنه و طرف ...

والا خاهر دختر اولیشو هم همینکار کرد میگفت همه پسرای فامیل خاستگار دختر من هستن تا برای کسی خاستگار میومد میرفت میگفت اگه لین پسر چیز خوبی بود دست میزاشت رو دختر من پس حتما ی عیبی داشته...الانم موفق شد دخترشو داد ب یکی ک صد برابر خودش خوبه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالته?

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

چیزی بمن نگفته..فقط میدونم که اونو هم نمیخاد...اسم اصلیش ابراهیمه

اگه بحثش شد منو تگ کن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اگه بحثش شد منو تگ کن

منظورم بحث ازدواجت باهاش 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
هعی خودا..تقصیر مامانو باباهای مان ک سیاست ندارن

نه از خدات باشه مامانت مث اونا بیشخصیت نیس 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه از خدات باشه مامانت مث اونا بیشخصیت نیس

اینم هستش..مامانم میگه خوبه مثل اون باشم هرجا رفتم بگم بیاین دختر منو بگیرین ؟؟؟

ولی اون با این ترفند دختر اولشو ب ی ادم خیلی خوب داد 

والا خاهر دختر اولیشو هم همینکار کرد میگفت همه پسرای فامیل خاستگار دختر من هستن تا برای کسی خاستگار ...

والا یکی تو اقوام ما اینجوری بود ، سوژه شده بود تو فامیل 

نقل مجالس بود ،همیشه میگفتن مریم الکی میگه فلانی دخترمو میخواد خود خانواده پسره قسم میخوردن ما نخواستیم 

اخرم مسخره فامیل شدن و با یکی پایینتر از خودش ازدواج کرد 

اینم هستش..مامانم میگه خوبه مثل اون باشم هرجا رفتم بگم بیاین دختر منو بگیرین ؟؟؟ولی اون با این ترفند ...

همیشه هم جواب نیست 

حالا ببین اینبار چی میشه تیرش ب کجامیخوره