2777
2789
عنوان

کل دیشب رو نخوابیدم به خاطر عذاب وجدان توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست
کلن چت گذری هم نکن یک بار قاطع بگو اگه منو برای زندگی میخوای پیش قدم شو تمام دیگه چت نکنبه همونیم ک ...

اخه دقیقا منم نمیدونم اصلا میخواد چیکار کنه باورت میشه دیگه غرورم اجازه نمیده بگم پیش قدم شو آخه اون بخواد خودش میگه 

اما الانم من موندم اصلا اون میخواد چیکار کنه من چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه میترسم بیاد بگه خانوادم راضی شدن الانم گه گداری پیام میده اما خب من آخرم نفهمیدم میخواد چیکار کن ...

مردی که اینجوری گفته ازهم دورباشیم...داره دست به سرت میکنه یعنی هنوزمتوجه نشدی؟؟؟؟؟؟

عزیزم اون دیگه بر نمیگرده به فکر خودت باش پسرا وقتی تو دوستی حرف ازدواج پیش بیاد خانوادشون رو بهانه ...

نه واقعا خانوادش می‌دونستن 

اما خب الان فقط گه گداری پیام میده آخرم نفهمیدم میخواد چیکار کنه 

اخه دقیقا منم نمیدونم اصلا میخواد چیکار کنه باورت میشه دیگه غرورم اجازه نمیده بگم پیش قدم شو آخه اون ...

بهش پیام بده خواستگار دارم و دارم ازدواج میکنم لطفا دیگه پیام نده 

مردی که اینجوری گفته ازهم دورباشیم...داره دست به سرت میکنه یعنی هنوزمتوجه نشدی؟؟؟؟؟؟

من بهش این حرفو گفتم 

اما خب الانم گه گداری که پیام میده و حرف می‌زنیم اصلا نمیدونم میخواد چیکار کنه 

تو همین حرفو  بهش پیام بده دیگه قطع کن ارتباطو 

ربطی به غرور نداره بگو هدفم ازدواج هست 

دیگه نمیخوام چت کنم اگه گفت اشنا بشیم و این حرفا

بگو بیا جلو با اطلاع خانواده ها اشنا بشیم تمام

اگه بخوادت میاد به هر دوشون همینو بگو

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

تو همین حرفو بهش پیام بده دیگه قطع کن ارتباطو ربطی به غرور نداره بگو هدفم ازدواج هست دیگه نمیخوام چ ...

والا اون قبلی که گفت خواستگار خوب اومد ازدواج کن دیگه نمیشه برم بهش بگم فکر کنم 

والا اون قبلی که گفت خواستگار خوب اومد ازدواج کن دیگه نمیشه برم بهش بگم فکر کنم

بگو خاستگار خوب اومده دارم باهاش چت میکنم

دیگه به من‌پیام نده 

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚