2777
2789

من با آقایی چند سال بودم بعد کلی قول و قرار به خاطر مخالفت ها گفت خواستگار خوب اومد ازدواج کن من نمیتونم بیام جلو دیگه هر کاری میکنم بابام مخصوصا و خانواده راضی نمیشن منم کلی حالم بد شد و دیگه همه چی تموم شد بعد چند وقت دوباره پیام داد و قرار شد یک مدت ازهم دور شیم تا ببینیم چی میشه گه گداری در ارتباطیم باهم 

بعد الان من نفهمیدم دیگه هدفش چیشد خانوادش راضی شدن اصلا میخواد چیکار کنه 

بعد الان یک آقایی مناسبی پیدا شده و خوب هست باهاش چت میکنم اما همش عذاب وجدان دارم دارم خیانت میکنم اگه اون برگرده بگه خانوادم راضی شدن چی 

بنظرتون کار من اشتباهه ؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه کارت اصلا اشتباه نیست اون اقا اگه یک درصد امید داشت که خانواده ش راضی میشن حداقل به تو میگفت

اخه میترسم بیاد بگه خانوادم راضی شدن الانم گه گداری پیام میده اما خب من آخرم نفهمیدم میخواد چیکار کنه 

کلن چت گذری هم نکن یک بار قاطع بگو اگه منو برای زندگی میخوای پیش قدم شو تمام دیگه چت نکن

به همونیم ک دوباره در ارتباطی همینو بگو 

یه نصیحت دوستانه ارتباط داشتن با چند نفر حتی در حد چت ممکن برات داستان بشه و دچار دردسر بشی

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚