2777
2789
عنوان

با اینکه زنداداشم رو دوست دارم اما گاها درک نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 36 پست

شما زیادی تعارفی هستین ولی اون راحته خیلی 

با احترام من اتفاقا رفتار شما رو نمیپسندم 

من بودم وقتی میدونم دو تا بچه کوچیک داره همون اول که تماس گرفت گفت میخوام بیام میگفتم دلم واسه بچه ها خیلی تنگ شده ولی به خاطر شرایطم اگه تنها بیای بهتره

واسه شام موندش هم میگفتین دوست داشتم شام دور هم باشیم ولی الان به خاطر دستم نمیتونم انشاالله یه فرصت دیگه دور هم باشیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بعضیا مهمون میشن کلا یادشون میره خونه خودشون چی میخورنپدرشوهر من یه مدت میومد خونمونهر چی درست می کر ...

ای جان سالمون نروژی هم میخواستن بزرگوار سالمون پرورشی بهشون نمیسازه فقط طعم  اب های ازاد اقیانوس 😅😅😅😅

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر خودتونهمن جات بودم خیلی محکم و قاطع میگفتم عزیزم الان عمه‌رو ببین دستش شکسته نمیتونه شام خوشمر ...

اخه زندادشم ب برادرم زنگ زد 

ک بچه ها اصرار دارن بمونن

چیکار کنیم

ک اونم گفت باشه بمونین منم میام

دیگه زنداداشمم از خدا خواسته

موند

چون بهانه میاوردم

برادرم بعدا حرف درمیاورد یبار خواستیم بیاییم خونتون اونجوری کردی

چقدر رفتار زشتی داشتهباورم نمیشههم خودشو زوری مهمون کرده با این شرایطهم گفنه برید از بیرون غذا بگیری ...

خودمم اصلا موندم

مرغ ها رو از فریز دراوردم

گفتم بزلریم اینا بپزه

گفت ن ولش کن تخم مرغ میخوریم

گفتم اخه نمیشه

گفت میخوای از بیرون بگیر

۱و نیم قرض کردیم شام بگیریم

ای جان سالمون نروژی هم میخواستن بزرگوار سالمون پرورشی بهشون نمیسازه فقط طعم اب های ازاد اقیانوس 😅� ...

😂😂😂

تازه از اداهاش بگم می ترسم شناسایی بشم

حیف انقدر حرفاش مسخره ست تو کل ایردن یه نفره دختراش ببینن میفهمن

چون انقدر عجیبه و ادا و اطوار داره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

باید پا میشدی با عیظ شروع میکردی مثلا برنج پاک میکردی و پیاز خورد میکردی  ،یعنی چی که حرف اون بشه ،اوگی بی فرهنگ ه میخواد تلپ بشه بشه ولی دیگه نمیتونه نظر بده غذا چی بهش بدین 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خودمم اصلا موندممرغ ها رو از فریز دراوردمگفتم بزلریم اینا بپزهگفت ن ولش کن تخم مرغ میخوریمگفتم اخه ن ...

شوهرت خیلی نجیبه که قرض کرده

ولی به نظرم اشتباه کردین 

املت میدادین حالشون جا بیاد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بعضیا مهمون میشن کلا یادشون میره خونه خودشون چی میخورنپدرشوهر من یه مدت میومد خونمونهر چی درست می کر ...

😅😅

والا برادر من همیشه بهترین چیزا رو براش تهیه میکنه

گوشت و مرغ و ماهی از خونشون کم نمیشه

ولی خب 

ب خوردن نیست

درک ک بعضیا ندارن

😂😂😂تازه از اداهاش بگم می ترسم شناسایی بشمحیف انقدر حرفاش مسخره ست تو کل ایردن یه نفره دختراش ببین ...

خداواسه دختراش نگهش داره اما سالمون نروژی رو هم همونا جلوش بذارن کنار هم با شادی بخورن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

چطور بعضیا انقد وقیح وپر توقعنمن بودم یامیرفتم نیم ساعت می دیدمش و میومدم خونه یا غذا درست میکردم با ...

منم اونجوریم 

ب قول شما ی چیزی درست میکردم میبردم

دستش از خونش دوتا بیسکوییت فله ای ورداشته اورده برای من🙃

در کنار اینا اخلاقای خوبی هم داره ها

و میگم ما هم دوستش داریم

ولی خب...

این داستان:عیادت کننده گشاد گشنه شکمو که حتی دست شکسته و به گردن افتاده میزبان مانع چتر شدنش نیست

بخدا اصلا باورم نمیشد

با اون شرایط هم حاضر شد بمونه🙃

ب کسی هم از اعضای خانوادم نمیتونم درد و دل کنم

و این موارد بگم

چون میگن خسیس بخاطر غذا میگه

شما زیادی تعارفی هستین ولی اون راحته خیلی با احترام من اتفاقا رفتار شما رو نمیپسندم من بودم وقتی مید ...

اره میدونم اشتباه از خودم باید رک حرفمو میگفتم

ولی فک کن من اینارو میگفتم

زنداداشم ب کنار

داداشم

۱۰۰ جا حرفشو مینداخت

ک اینجوری گفته نزاشته بچه های من برن 

و گفت شام نیایین