2777
2789
عنوان

با همچین آدمی دوستی رو ادامه میدید🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کن اسی دوستی اصن وجود نداره ک منافع داشته باشی میان سراغت میبینی ک چقد رو مخ و لج دراره بخاطر اع ...

دارم ب این باور میرسم واقعا

من ترمای قبل معدلم بالا بود😐الان این اینجوزی میکنه ک از من بیشتر شع

مگه کنکوره اخه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
تعریف تو از صمیمی خیلی با اون فرق دارهبهتره یا ازش دور بشی یا همونطور ک هست قبولش کنی و مثل خودش باه ...

من نمیتونم مثل اون باشم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
😂😂😂😂کوچولوعهمنم سال دوازدهمم وقتی مدرسمو عوض کردم ی کوییز بود، صندلی هامون چسبیده ب هم بودمن راح ...

۳ سال ازش بزرگترم من

چه قدر چیزای که گفتی تکراری بود خختو دانشگاه دیدم اینجور رفتارو

انگار ن انگار دانشگاس

همین نمیدونی چجوری سخته

ن واقعا

همون اولین باری ک دیدمش حس خوبی بهش نداشتم

بعد یکسال بهم ثابت شد حسم درسته

اون بیشتر تورو یه رقیب میبینه ازش تقلب نخواه تو هم بخون و تک نفره باش

دقیقا

حس میکنه من رقیبشم