2777
2789
عنوان

ما خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6399 بازدید | 170 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی واقعا برامون دعا کن پولش جور شه🙏۲۱۰ تومن مونده:)

انشاءالله💖....اینم سختی زندگی شماس دیگه ....رد میشه بسلامتی ودلخوش ....فقط صبور باش وبچه نیار تا وقتی که برین. خونتون .....همه اوایل زندگی مشکلاتی دارن اینن نشکل زندگی شماس اینجوری نگا کن تا صبور باشی رد کنین اینو

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اخه گفتم خیلی شناسا نشم یه وقت شاید منو بشناسن برام بد شه

خب اینجوریم ما ندونسته چیزی میگیم تو دلت میشکنه ازمون فکر میکنی قضاوتت کردیم ...الان‌گفتی دعاتم کردیم

قصیه چیه به منم بگید؟؟؟

عقد بوده پدرش از خونش انداخته بیرون که برو جهیزیه هم نداده اسی هم مجبوری اومده تو یه اتاق مادرشوهرش مونده از اونورم جاریش اومده تو یه اتاق دبگه مادرشوهره زندگی میکنن خرجیشونم دوتا برادرمیدن ازدواج دوم برادرشوهرهس یه بچه هم از زن اولش داره....الان اونا درها رو میکوبن اینام ناراحت میشن باهم نمیسازن قهرن دوتا جاری...ناراحته ایشونن از مراعات نکردن اونا...از اینورم اینا خونه خریدن ۲۱۰پول باید بدن به مستاجره این ماه قراره بلندشن ندارن پوله رو والا نیرفتن خلاص میشدن ...همین

یعنی هیچ جوره نتونستین جایی برین به جز اونجا.. میرفتی خونه مادر خودت

اره خونه مادر خودش بهتر بود من زنداداشم تو عقد باردار شد داداشم فورا خونه جور کنه چند ماه خونه مادرزنش بودن بعد مستقل شد تو خونه ی مادرزن بهتره تا مادرشوهر

قربونت انشالله هرجی از خدا میخوای بهت بده:)

زنده باشی گلم 🙏🥰😘نگران نباش ...به این فکر کک حداقل خونه دارین روزی میرین خلاص میشین اگه نبود که چی میشد واویلا بود ...خداروشکر کن دعا کن پول برسونه برین خونتون ...به اونام اهمیت نده بزار هرکاری میخوان بکن مادرشوهرتوشوهرت جوابشونو بدن تو سکوت بگرد اهمیت نده خودشونم جر بدن بجهنم...تا خودتو شوهرتو زندگیتو بسپار بخدا خودش حل کنه

اره خونه مادر خودش بهتر بود من زنداداشم تو عقد باردار شد داداشم فورا خونه جور کنه چند ماه خونه مادرز ...

پدرشتو عقد انداخته بیرون چه خونه ی مادری

یعنی هیچ جوره نتونستین جایی برین به جز اونجا.. میرفتی خونه مادر خودت

پدرشانداخته تو عقد بیرون جهیزیم نداده

زنده باشی گلم 🙏🥰😘نگران نباش ...به این فکر کک حداقل خونه دارین روزی میرین خلاص میشین اگه نبود که چ ...

مرسی واقعا اروم شدم با حرفات

خیلی عصابم خورد بود بغض گلومو گرفته بود اخه دیگ خسته شدم ولی انشالله این روزام تموم میشه

همجوره دارم نگاهای بدشونو تیکه هاشونو میشنوم ولی هیچی نمیگم دیگه بریدم امروز.

من چون دلم ب حال شوهرم میسوزه بخاطر این گفتم وگرنه که کاری ندارم بخدا جوری شده وقتی درو محکم میکوبن استرس میگیرتم دس خودم نیس 

مرسی واقعا اروم شدم با حرفاتخیلی عصابم خورد بود بغض گلومو گرفته بود اخه دیگ خسته شدم ولی انشالله این ...

ببین هرکارز کردن بگو خدایا شکرت خونه داریم میریم خونمون...خدا هم خوشش میاد زودتر پول میرسونه میدین مطمین باش ...بزار در ها بکنه تو کو نش🤭🤣