2777
2789
عنوان

چرا آنفالو و ریموم نمیکنه دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست
منم تجربت داشتم البته دیت دوم نه ولی به محض رابطه داشتم عوض شد همچی اویزون بودن بلیط نسوزنده رابطه ب ...

جدی؟اخه نمیدونم میگن از رابطه نداشته باشی ولت میکنن داشته باشی هم اینطوری آدم نمیدونه چکار کنه بخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟اخه نمیدونم میگن از رابطه نداشته باشی ولت میکنن داشته باشی هم اینطوری آدم نمیدونه چکار کنه بخدا

خب رابطه نداشته باشی ولت کنن که هدف معلوم بوده ولی اگ رابطه داشته باشی بلافاصله طرف بره حتی اگر قصدشم جدی بوده میبنه انقد زود پا میدی میره چون بحساب خودش خیلی های دیگ پا دادی🤦🏻‍♀️متاسفانه یه کیس ازدواج با این حرکتم پروندم😂

خب رابطه نداشته باشی ولت کنن که هدف معلوم بوده ولی اگ رابطه داشته باشی بلافاصله طرف بره حتی اگر قصدش ...

منم دیت اول خوردم دیت دوم داد*م قشنگ پروندمش پرواز کرد🤣🤣🤣لامصب این ح*شر چکار میکنه با آدم ولی وقتی دادم مثل سگ پشیمون شدم اگه گفتی چرا؟

یه استوری بزار با یکی دوستی مثلا گل برات خریده ببینه😂😂من یبار یه حرکت زدم برا اکس رفیقم تا فیها خا ...

نمیخوام اصلا جلب توجه کنم یه مدت محو میشم میخوام یه تغییر خفن به خودم بدم بعد استوری بزارم کلا ۲ بار هم دیگه رو دیدیم

منم دیت اول خوردم دیت دوم داد*م قشنگ پروندمش پرواز کرد🤣🤣🤣لامصب این ح*شر چکار میکنه با آدم ولی وقت ...

چرا پشیمون شدی👀

منم پشیمون شدم چون قبلش برای به دست اوردنم هم کلی کادو بیرون پول بریز حسابم به محض دادن ریدم تو رابطه🤣🤣باید کافور بخوریم قبلش

نمیخوام اصلا جلب توجه کنم یه مدت محو میشم میخوام یه تغییر خفن به خودم بدم بعد استوری بزارم کلا ۲ بار ...

اینم خوبه 

من دوستم اکسش،پیجشو داشت بعد من با پیج فیکم ایدی یه دندون پزشکی گزاشتم بیوم نوشتم پیج کاری من بعد عوس پسر خفن گزاشتم یه استوری عاشقانه دوستمم تگ کردم🤣🤣🤣اگ بدونی پسر چقد اتیش گرفته بود

چرا پشیمون شدی👀منم پشیمون شدم چون قبلش برای به دست اوردنم هم کلی کادو بیرون پول بریز حسابم به محض د ...

شاید باورت نشه بخدا ۲ متر و ۲ سانتی قدش بود ۱۰۷ وزنش هم عضله نه چربی خوشیپ و خشگل و سفید عین مدلا وقتی خوردم دیت اول تو ماشین بود تو شرت تاریک بود یکم درورد فکر کردم این سرشه چشت روز بد نبینه دیت دوم وقتی لخت دیدمش شاید باورت نشه اندازه یه بند انگشتم بود بخدا حتی کوتاه تر (تازه شق شدش)نمیدونستم بخندم یا گریه کنم اصلا تو بدنم حسش نمیکردم نه ارضا شدم نه لذتی کلا رید تو ذوقم انقد کوچیک بود دروغ نمیگن مرد هر چی بلند تر و عضلانی تر ک.یرش کوچیک تره لامصب این ریزه میزه ها یه بیل وسط پاشونه🤣🤣🤣🤣

اینم خوبه من دوستم اکسش،پیجشو داشت بعد من با پیج فیکم ایدی یه دندون پزشکی گزاشتم بیوم نوشتم پیج کاری ...

بعد فکر کن بخدا کمر بند شلوارش رو پیشونی من بود انقد بلند بود من قدم ۱۶۳ ایناست خلاصه دیت اول شبش انقد با فانتزی هام بهش فکر کردم گفتم خدایا یعنی منو له میکنه نمیدونستم یه موش وسط پاشه🤣🤣🤣🤣🤣