2777
2789
عنوان

توروخدااا ببین خالم چی میگه شما جای ما باشین تعصابتون خورد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجیبش میدونی کجاس اینکه اومده با افتخار اعلام کرده من از روی فضولی محاسبه کردم ببینم کی چه وقت باردا ...

ما وقتی میریم خونه مامانبزرگم اونم احتمالا اونجا باشه حرفشو میزنه 

وگرنه نمیزاریم زنداداشم ببیینه اونو

لایک نکن خواهر منننن  

اگر بچه داداشت پسره خالت و دایورت کنید به تخمای بچه تو شکم زنداداشت 

اگر دختره به تخم مرغای یخچالتون 

بی خیال یه چیزی گفته شما تحویل نگیریدش تا دیگه تکرار نکنه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
عجیبش میدونی کجاس اینکه اومده با افتخار اعلام کرده من از روی فضولی محاسبه کردم ببینم کی چه وقت باردا ...

میدونی یه موقع هایی نمیخوای بعضی ها را ببینی باز سر راهت سبز میشن و یه ز.... می زنند

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

ذات خدا همیشه همینطور بوده 

یکی می گیره

یکی میده

دیگه این حرفو حدیثا چیه

مثلا من به دنیا اومدم خاله مامانم گیم اور شد😂

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

دقیقا این بچه نبود داداش من از دستمون رفته بود

خالت متلک گفته متوجه نشدید؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خواهرشوهرم بچش که دنیا اومد سه ماهش سال مادررشوهرم اون که مادرش بود باردارشده و کسی همچین حرفی نزد چقدر خاتون پرووهه من وشوهرم مامانامون باهم فوت شدن ولی تا سه هفته نتونستیم ..ولی بعدش هم با هذاب وجدان از طرف من بود چه میشه کرد اونا که برنمیگردن