2777
2789
عنوان

فقط اینا که میرن تاپیک حس شیشمی ها🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 137 پست
حسم خیلی قویه حتی گاهی اوقات فکرایی که در موردم می کنن تو ذهنشون می‌دونم ،،اکثر خوابام درسته یعنی ات ...

سوال بپرسم جواب میدی

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرف میپرسه بچم دختره یا پسره

در حالی که دو تا احتمال بیشتر نیست و درصد درستی هر کدوم میتونه پنجاه درصد باشه

بعد میگه عه درست گفت پس حس شیشمه😂

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
حسم خیلی قویه حتی گاهی اوقات فکرایی که در موردم می کنن تو ذهنشون می‌دونم ،،اکثر خوابام درسته یعنی ات ...

میشه فقط یه سوال ازتون بپرسم

خواهش میکنم 

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

منم میتونم تله پاتی می‌تونم برقرار کنم با طرف مقابل 

بعضی وقتا عذاب وجدان می‌گرفتم که دارم دوست پسرمو اذیت می‌کنم ولی باید عاشقم میشد🥲😂 

ولی من به همه میگم تو واقعیت اینا خرافست و متافیزیک وجود نداره 

باورم نمیشه همین تاپیک هم تبدیل به حس شیشم شد😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

میشه درخواست بدم یکی از خواهرت بپرسی خواهش هیچکسی ج منو نمیده درست

الان جواب نمیده دیگه 

چون خیلی اذیت میشد و مدام ب اون اتفاق فکر میکرد

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦