2777
2789
عنوان

مادر و دختر پونزده ساله یه جور لباس بپوشن بده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 25 پست

کراپو که نمیشه مهمونی بپوشه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی دلت می‌خواد بپوش به کسی ربطی نداره 

ولی منم دیدم تو‌فامیل شوهرم 

مادره ۴۰ و خرده ای سن داره دختره هم ۱۷ 

بعد شبیه هم میپوشن یا مادره خیلی لباسش یه جوری بچگانست  یا دختره خیلی بزرگ تر سنش دیده میشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

همیشه هر طور ک دلت میخواد زندگی کن هیچ چیزی بد نیست

منو دخترم بیشتر وقتا ست میپوشیم و واقعا خودمون عشق میکنیم ، من ۳۴ سالمه و دخترم ۱۵ سال

از بازی پر حاشیه عمدآ بباز و بیا بیرون ، هیچ چیز مهمتر از آرامشت نیست...
همون دیگه. لباساش همه همیناست. حالا امروز یه سر میریم بیرون. ولی بعید میدونم چیزی انتخاب کنه

لباس محجوب تر بگیر براش

من بعنوان مادر غیرتی میشم عضو خصوصی ناف دخترم بیرون باشه تواین سن که بالغه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
لباس محجوب تر بگیر براشمن بعنوان مادر غیرتی میشم عضو خصوصی ناف دخترم بیرون باشه تواین سن که بالغه

البته نافش که پیدا نیست چون شلواراش فاق بلنده

راستش خودم یکم با این قضیه درگیری دارم. مثلا یه وقتایی بهش میگم پوشیده تر بپوشه ولی باز فکر میکنم بذارم تو سن نوجوونی خودش انتخاب کنه

مثلا بی آستین یا دامن بدون جوراب شلواری نمیپوشه. خودش رعایت میکنه. ولی یقه اش بعضی وقتها یکم بازه