2777
2789
عنوان

نماز استغاثه به حضرت زهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 37 پست
من ن والا امتحان نکردم ولی خب حتما خوبه میتونی امتحان کنی پس حالا ک فردا میان امشب نماز استغاثه ب حض ...

حتما خبر میدم. انشالله برای شما هم اوکی میشه مطمئن باش خدا خیلی بزرگ تر از این حرفاست. فقط کافیه ثابت کنی نیتت خیره. برای آرامش و زندگی میخوای به عشقت برسی نه خدای نکرده بخاطر پز دادن و فخرفروشی کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمممم حتما امشب بخونم یا نزدیکای نماز صبح؟

اگ بتونی نزدیکای نماز صب نمازشب بخونی خیلی خوبه 

مثلا زودتر اینو بخونی بعدش نصف شب نمازشب بخونی عالیه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
حتما خبر میدم. انشالله برای شما هم اوکی میشه مطمئن باش خدا خیلی بزرگ تر از این حرفاست. فقط کافیه ثاب ...

اره بخدا ن والا فقط بخاطر خودش و خودم ک اینهمه ساله عاشقشم میخامش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
چشم امشب میخونم حتما

قبول باشه 😍

اره بخدا ن والا فقط بخاطر خودش و خودم ک اینهمه ساله عاشقشم میخامش

خب دیگه اگر اینجوریه مطمئن باش خدا کمکت می‌کنه. من به عفو و بزرگی خدا خیلی اعتماد دارم. بارها و بارها تو زندگیم معجزه کرده 

خب دیگه اگر اینجوریه مطمئن باش خدا کمکت می‌کنه. من به عفو و بزرگی خدا خیلی اعتماد دارم. بارها و باره ...

اره ان شاالله ک برام معجزه میکنه منم خیلی بهش باور دارم خدای خوبی داریم قربونش بشم

یه چهار قل و یه فاتحه بخون برای حضرت ام البنین و حضرت فاطمه و مادر امام زمان. 

و یک نماز دو رکعتی به نیت هدیه به این سه بزرگواربخون 

من هر وقت حاجتی دارم میخونم

یه بار آخر ترم بود خیلی اوضاعم داغون بود امیدی به پاس شدن درسام نداشتم خیلیم درسای سختی داشتم خیلی از کلاسا رو نرفته بودم. یه هفته قبل امتحانا این نمازو خوندم و شروع کردم خوندن درسا و البته واقعا وقت گذاشتم

بعدش همه درسامو با نمره های نسبتا خوب ک فکرشم نمیکردم با اون وضع داغون پاس شدم 

6واحدشو که واقعا معجزه ای قبول شدم ینی باورم نمیشد

قربونت برم مرسی ذکر یا ودود هم شنیدم خوبه. بخونم؟

اره منم اینو شنیدم برای محبت بین زوجین خوبه 

راستی فرداشب میان؟ فرداشب ینی شب جمعه دعای نادعلی رو ب اسم کسی ۱۴ بار بخونی بعدش۱۰۰ صلوات بفرستی خیلی خوبه 

قبل اینک بیان بخون زیاد طول نمیکشه .ب اسم مادرش اینا بخون

اره منم اینو شنیدم برای محبت بین زوجین خوبه راستی فرداشب میان؟ فرداشب ینی شب جمعه دعای نادعلی رو ب ا ...

اره عزیزم فردا شب اتفاقا این مدت نادعلی رو زیاد خوندم. اسم مادرش. و بلد نیستم😂 اما برای خودش میخونم چشم