2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 12684 بازدید | 257 پست
یعنی شورتش چی شده!

نمی‌دونم همینم میگم مشکوک شدم

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش شوهرم صبح رفت یه کار دو ساعته انجام بده تا شب نیومد با دوستش رفته بود جایی بنظرت مشکوکه ؟

من هیچی ازش نپرسیدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
با شورت رفته محل کار برگشتنی شورت نداشته بنظرت عجیب نیس؟بالاخره شورت شخصیه و هر جا هر جا نمیشه خودتو ...

حتما یادگاری برش داشته🤣 عزیزم این خانوم داره  رازدل میکنه یه کم بهش آرامش بدیم خودش الان هزارتافکر  بیراهه میکنه همون بهترهمیشه به طرف مقابل انرژی مثبت بدیم...الان بااین حرف شما بیشترتوفکرمیافته...

شو رت پوشیدن شوهرتان مشکوکه؟؟من چرا نفهمیدم 🥴

شوهرش ازسرکاراومده شورت نداشته صبح شورت داشته رفته سرکاربدون شورت برگشته بخاطرهمین استاترمشکوکه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شاید گذاشته تو حموم تعدادشان رو اگر می‌دونی ببین کم شده با نه

اصلا تو خونه نیست

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

قبلا بهت خیانت کرده؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

چند روز پیش شوهرم صبح رفت یه کار دو ساعته انجام بده تا شب نیومد با دوستش رفته بود جایی بنظرت مشکوکه ...

اون خب کار داشت،با شرت رفت،با شرت اومد،اما اسی شوهرش با شرت رفته،بی شرت برگشته،خیلی عجیبه،شرت چی شد آخه 

شاید جیشش ریخته انقد حساس نباش اگه کاری کرده بود نمیومد شرت عوض کنه میرفت حموم یا انقد یواشکی عوض میکرد نفهمی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شاید دستشویی عمومی رفته کثیف شدهیا ببخشید بادی خارج شده همراه با ترشح ، به خاطر بوش انداخته رفته

عجب مگه محل کارش دسشویی نداره

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا