2777
2789
عنوان

دیشب دعوا شد با جاری بزرگه از همون ده سال پیش روم

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 49 پست
دقیقا بعضی از آدمها رو نباید باهاشون دهن به دهن شد بچه هامون در آینده باهم خوب نمیشنددیشب کینه ها صد ...

فدا سرت 

فراموش میشه 

درس عبرت باشه با هرکسی دهن به دهن نشی

از این به بعد فقط بی توجهی به حرف ها سرلوحه زندگیت باشه

زنعموش اگه سیاست داشت باید جور دیگه جواب میداد.مثلا میگفت از جلو همسرم و خانوادم اضافه نیومده صورتم ...

والا من خودمم سیاست ندارم و نمیدونم اینجور مواقع باید چی بگم

اصولا ساکت میشم بعد میشینم حرص میخورم که جواب فلانی رو ندادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلااین بازی جرأت حقیقت هرجا باشه بعدش یه دلخوری پیش میاد.چون بعضی ها میرن دقیقا دنبال نقطه ضعف طرف و میگن اون رو اجرا کنه. ...

شما هم ناراحت نباش.انشالله گذشت زمان حلش میکنه

خب همینو میگفتی دختر،چرا میگی حموم واجب،مگه نجسه

عزیزمن...

ایشون بنده خدا از دیشبه ناراحتن فکرشون درگیره به ما پناه آورده،میشه سرزنشش نکنی؟ بجای اینکه یه چی بگیم آروم بشه داریم سرزنشش میکنیم.

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بنظر من کار خوبی کردی.ولی از این به بعد یکم محترمانه تر جوابشونو بده.سکوت کنی پررو میشن،جاریت آدم باشه به بچه هاش ادب یاد میده تا بزرگترشون رو ناراحت نکنن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

شوهراتون چیزی نگفتن؟

شوهر من نمی‌دونست بردندس تو اتاق برای گله

دخترش تا کلمه سگ رو آورد شوهرم فکر کرد به من میگه اصلا موضوع رو نمی‌دونست به دختر جاریم گفت خفه شو دیگه اون روی دختره بالا اومد