2777
2789

سلام مامانا برای سرگرمیش چیکار میکنید پسر من اصلا اسباب بازی دوست نداره عاشق آچار و پیچ و اینا هست کار بجایی رسیده داخل دیوار میکوبه بعد درمیاره

دیشب به شوهرم میگم بریم نجاری چند تا تخته بگیریم رو هر کدوم ۴۰ تا پیچ بذاریم صبح تا شب با پیچ گوشتی باز کنه باز ببنده  

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یسری بازی فکری‌اش هست همو پیچ و اینا هم داره.برو بگرد پیدا کن

داره از اونا استفاده نمیکنه فقط باید پیچ گوشتی وآچار واقعی باشه یک سره دوچرخه و وسایلش رو از هم جدا میکنه با آچار  

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

سلام یکسری اسباب بازی هست که خودش پیج و آچارو دریل و ایا داره براش تهیه کن وبعد از یک سال لگو براش تهیه کن پسر منم خیلی علاقه داشت

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

منم همین دردسرروداشتم رفتم اسباب بازی پیچ وآچاروایناگرفتم اصلاباهاشون بازی نکردانگارالکی خریدمشون همون فکرخودتون بهتره فقط میخ یاپیچی نباشه کوچیک باشه یاسرش تیزباشه ازاین پیچ ومهره هایی که بزرگ هستن هم میشه براش خرید

ویه جابراش درست کنیدکه داخلش ببنده وبازکنه

سلام یکسری اسباب بازی هست که خودش پیج و آچارو دریل و ایا داره براش تهیه کن وبعد از یک سال لگو براش ت ...

اسباب بازی رو داره قبول نداره تا چیزی بگم زود عصبانی هم میشه دوچرخه رو باز میکنه دایم یا به در های خونه با پیچ گوشتی دست میزنه گیری کردیم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
منم همین دردسرروداشتم رفتم اسباب بازی پیچ وآچاروایناگرفتم اصلاباهاشون بازی نکردانگارالکی خریدمشون هم ...

دقیقا اسباب بازیشو داره قبول نداره اونا رو همین الانم کوچکترین پیچی ببنه باز میکنه چند روز پیش دیدم در جاکفشی افتاد نگو رفته پیچ ها رو باز کرده  

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
داره از اونا استفاده نمیکنه فقط باید پیچ گوشتی وآچار واقعی باشه یک سره دوچرخه و وسایلش رو از هم جدا ...

پسر من هم پیچ و مهره واقعی دوست داشت 

واسش یه تخته و چند تا میخ گرفتیم یه مدت فقط با اون بازی میکرد

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست