2777
2789
عنوان

انقد ارایش برای دانشگاه مناسبه با عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 33 پست
معمولیه خوبه

😂😐

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخندی

من اصلا عکس ندیدم😂🐣

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

البته دخترای دانشگاه آزادی یه کوچولو آزاد ترن

چی بگم والا😂

دیدمممم واییییی ببین اره خوبه خیلی خوب شدی ولی من بحثم ی چیز دیگسسس
از اونایی هستی که من میخوامشون واسه رفاقت🥺🤍 کلا اگه میدیدمت صد درصد رفیق فابریکم بودی الان قشنگ اونیی که من میخوام😂👌
خیلی ام قشنگی موفق باشییییی

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

دیدمممم واییییی ببین اره خوبه خیلی خوب شدی ولی من بحثم ی چیز دیگسسساز اونایی هستی که من میخوامشون وا ...

ای خدا😘😍

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
اخه آیت نمیشه که یه دختردانشگاه آزادی سیبیلو مگه داریم🤣🤣

شما چرا پتانسیل اینو نداری یه خانم باهات صحبت کنه؟

سریع درخواست میدی؟ خیلی بیخود! وا

مسخره!