2777
2789

جرات نداری پیشرفت بچه تو بگی این که مهم نیست اما خوب همه چیز براشون قفله 

همسرمم مدام به من خورده میگیره وا بده انقدر دنبال پیشرفت این بچه نباش خواهرزاده و براذرزاده هامو ببین چقدر بی دردسرن . کلاس برو و بیا و فلان ندارن ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا شما رو نمیدونم در چه حدی ولی الان یه سری پدر و مادرا واقعا دان بچه رو سرویس میکنن. دائم از این کلاس به اون کلاس‌ فکر میکنن تهش چی میشه؟؟؟ هیچی یه بچه ی افسرده ی داغون بار میارنگ بذارید بچه هاتون یه کم رها باشن و بچگی کنن. 

با زور کلاس و پول نمیتونین دانشمند بسازین به خداگ بچه ای که استعداد نداره ، نداره. بچه ای که استعداد داشته باشه خودش راهش رو پیدا میکنه

حالا شما رو نمیدونم در چه حدی ولی الان یه سری پدر و مادرا واقعا دان بچه رو سرویس میکنن. دائم از این ...

پسرم فقط ورزش و نقاشی 

نقاشیش در حدی عالیه که مدرسه برام جلسه گذاشتن باید ببریش استثنائیه خلاقیت ش در حدیه که طرح هاش و ببینی باورت نمیشه .

ورزشم چون استعداد چاقی داره میبرم چاق نشه

پسرم فقط ورزش و نقاشی نقاشیش در حدی عالیه که مدرسه برام جلسه گذاشتن باید ببریش استثنائیه خلاقیت ش در ...

محل نده به حرفاش. بگو مدیرشون گفته.

اصلا ورزش واسه رشد و آرامش فکر و دوران بلوغشون عالیه. کار خوبی میکنی میبری.

در این حد که خوبه

ولشون کن و کار خودتا بکن اخه نقاشی و ورزش مگه چیه 

اولا بچه هاتون را باهم مقایسه نکنید دوما شرایط بچه تون را ببینید یه بچه هست که میتونه کلاس بره یه بچه اصلا علاقه ای نداره