2777
2789
مرجوعی رو یاد بده بم

وقتی سفارشو تحویل گرفتی تو صفحه ی سفارشت اون بالا قسمت چپ یه سه نقطه داره روش که بزنی دو تا قسمته مشاهده فاکتور و مرجوعی کلی یا جزئی رو قسمت مرجوعی بزن چیزی که میخوای مرجوع کنیو انتخاب کن تاریخشم انتخاب کن و تاییدش کن بعد از طرف دیجی کالا برات پیام میاد که درخواستت قبول شده یانه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جدی میگی عه منم عین خودت اهل کتابم این هفته فقط چند جلد کتاب کنتظر بودم پول بیاد بخرم از کجا از تخفی ...

کتاب ها همیشه تخفیف دارن. ولی اصل نیستن. بدون رعایت حق کپی رایت،،، توتیراژ بالا و بدون نظارت چاپ میشن و توی دی جی عرضه میشن‌ .‌ من خیلی میخرم. ولی میترسم نویسنده هم راضی نباشه🫢🫢🫢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی میگی عه منم عین خودت اهل کتابم این هفته فقط چند جلد کتاب کنتظر بودم پول بیاد بخرم از کجا از تخفی ...

اره زیاد اف میخورن من خودم میگیرم اگه امتیازم داشته باشی معمولا کد ارسال رایگان واسه کتاب میتونی بگیری

کتابتو سرچ کن بعد کنارش بزن اطلاع رسانی شگفت انگیز... 

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

چند ساله که ازش خرید ریز و درشت داشتم ،و اگه مشکلی باشه،بدون مشکلی مرجوع میکنم

مثلا شده یه وسیله شکستی رو پودر تحویل بگیری بعد گردن بگیرن؟

من از باسلام خرید کردم کلی هم پول اضافه برای بسته بندی رسید با تیپاکس فرستاد اما بسته ام پودر شده بود هیچکس هم گردن نگرفت

خیلی چیزا خریدم گوشی پلوپز لوازم ارایشی پوستی الان چند ساله میخرم ولی چند روز پیش دیدم هزینه پست خیل ...

اگه با تخفیف اشتراک دیجی پلاس بخری واقعا به صرفست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من ایرپاد خریدم و راضی نبودم کار نمیکرد چون دیر اقدامـکردم نمیتونستم پس بفرستم

منم دوتا گرفتم یکی خراب بود راحت پس فرستادم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مثلا شده یه وسیله شکستی رو پودر تحویل بگیری بعد گردن بگیرن؟من از باسلام خرید کردم کلی هم پول اضافه ب ...

من پنکک پودر شده تحویل گرفتم.‌ زود اومدن پس بُردن.

اگه با تخفیف اشتراک دیجی پلاس بخری واقعا به صرفست

چقدر هزینشه که عضو بشم؟ 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

خیلی چیزا خریدم و هم رضایت داشتم هم ناراضی بودم.قبلا بهتر بود هم از نظر قیمت هم کیفیت و دقت.چندین سال قبل وسیله برقیهای کوچکامو خریدم توی تخفیفهای ویژه یا بلک فرایدی که تخفیف خوبی هم داشت.الان قیمتاش که بالاست حتی تو تخفیف.حتما باید قیمت رو سرچ کنی که یهو نبینی کلاه گشادی سرت رفته.الان بندرت در تخفیف قیمتش میشه اندازه بازار یا کمی کمتر.هزینه ارسال و بی دقتی هم زیاد شده.الان فقط اگه تعداد زیادی وسیله خورده ریز بخوام که خریدش بیرون برام وقت گیر باشه از دیجی میخرم که چندبار هم توش اشتباه کاری داشتند و جابجا و مدل دیگه فرستادند یا خودشون کنسل کردند.

مثلا شده یه وسیله شکستی رو پودر تحویل بگیری بعد گردن بگیرن؟من از باسلام خرید کردم کلی هم پول اضافه ب ...

به محض دریافت،معمولا آنباکس میکنم که خیلی تایم نگذره و شرکت بهونه بگیره ...تا حالا که واسه مرجوع مشکلی نداشتم ،مثلا ماگ گرفتم ،قفلش ایراد داشت یا زودپز هم ....

من پنکک پودر شده تحویل گرفتم.‌ زود اومدن پس بُردن.

من ظرف ست پذیرایی که تقریبا ۳ میلیون شده بود اما دو قلمش شکسته بود کسی جبران خسارت نکرد نه غرفه دار باسلام نه پشتیبانی نه تیپاکس

تحریمش کردم و هیچ وقت خرید نکردم و نخواهم کرد 

علت تخفیف زیاد کتاب فکر میکنی چی باشه؟

چاپ غیر قانونی ، کاغذ نامرغوب و بیکیفیت ..... یا چی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
به محض دریافت،معمولا آنباکس میکنم که خیلی تایم نگذره و شرکت بهونه بگیره ...تا حالا که واسه مرجوع مشک ...

منم دقیقا سریع باز کردم حتی عکسم گرفتم فیلمبرداری هم کرده بودما ولی نمیدونم گوشیم چه مرگش بود اون موقع ضبط نشد