2777
2789
عنوان

رلم ک اینترنه کلمه ی زشتی رو ب کار برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2428 بازدید | 122 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانا شیشه نکش

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

منم هر شب قبل خواب دعا میکنم یه روزی اینترن ببینم ایشالا قسمت ما هم میشه😂💔

اره انشالله 😅

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

و فقط ساخته ذهن یه دختر ۱۴سالع بوده 😂😂😂

اشکال داره اول صبح آرزوهاشو مرور کنه و با امید روزش رو شروع کنه؟

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

عزیزم پسره پزشکیه هم هست فقط اینترن نه🤦🏼‍♀️😅

اوووووف لعنتی چقد های کلاسن😂😂تاره اسمشو باکلاسه هانااااا کسی ک انقد لاکچریه تو نی نی سایت چکار می‌کنه .. اینجا فقط روابط خواهر شوهری ومادرشوهریه😂😂😂

اوووووف لعنتی چقد های کلاسن😂😂تاره اسمشو باکلاسه هانااااا کسی ک انقد لاکچریه تو نی نی سایت چکار می‌ ...

عزیزم من خودم دانشجوی پرستاریم...مگه رل زدن با ی اینترن اینقدر عجیبه😑😑😑