2777
2789
عنوان

رلم ک اینترنه کلمه ی زشتی رو ب کار برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 122 پست
دهنننن مارو با این اینترن اینترن سرویس کردی

دقیقاااااااا

تا الان چند تا از تاپیک‌ های اینترنش رو دیدم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا عزیزم مگه شما اینترن دیدیییی تا حالاااا؟؟ این آدما انقدر کمیابن که من فکر میکردم فقط اسی دیده

نه ارزومه ببینم  منم همینطور ، منم تعجب کردم اینترن دیده مگه نمیدونی فقط تو کشور دوتا داریم که یکیش پارتنر اسیه 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

احتمالا مال اینترن بودنشه😂اینایی که اینترن نیستن خیلی مودبن😐

دقیقا اصلا اینترنا همشون هولن شاید واسه همین این حرفو زده

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

یا میخای رومخ ملت برییا واقعا ندیده ای یا …

۲

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

اسی ...خلی؟😂🤣

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

چه ربطی به اینترن بودنش داشت؟پز رو پوستی😅

همه تاپیکاش اینترن اینترن اینترنته 😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

کل تاپیکاش راجب اینترن پزشکیه🤣

بدبخت عقده ای ندیده صاف کردی مارو

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

نه ارزومه ببینم منم همینطور ، منم تعجب کردم اینترن دیده مگه نمیدونی فقط تو کشور دوتا داریم که یکیش ...

منم هر شب قبل خواب دعا میکنم یه روزی اینترن ببینم 

ایشالا قسمت ما هم میشه😂💔

ببین اینا همه رفتاراش بخاطر اینترن بودنشه...میدونی آدمای اینترن همینقدر ک خل و هولن و لاشی

اینترن نباشه اوکیه...کنسلش کن بابا این اینترنو

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨