2777
2789
عنوان

دیروز خیلی برای خودم خرج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار خوبی کردی بانو البته اینم بگم خانمها اینجا خودتونو با کسی مقایسه نکنید درسته باید خرج کرد ولی هرکس به توان جیب آقای همسر اسی میدونه همسرش داره که مجبورش کرده به خرید مثلا منی که نگاه میکنم به کارت همسرم میبینم با ۵تومن تا سرماه با دوتا بچه باید سر کنم ننیتونم روش اسی رو برم پس باید به اندازه جیب همسرم خرج کنم وگرنه کی از لباسای رنگ وارنگ بدش میاد

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

کسی مثل شما ک شوهرش میتونه و برای خودش انجام میده و برای تو خسیسه  باید انجام بده

البته این جمله زنی ک خرج نداره ارج نداره برای همه صادق نیس یه وقت یکی شوهرش نمیتون نداره فشار بیاره برا خرید لباس ک ارجش نمیره بالا 

ولی شما انجام بده مصرف گرایی نکن ولی خوش پوش باش شوهرت ک میتونه نباید برا تو خسیس باشه

من با اطمینان میگم شوهرت خسیس نیست تو خسیس ندیدی تعریفی از خسیس نداری  ببین شوهرسابق من خسیس بود به معنای واقعی،  حتی خمیردندان نمیخرید میگفت با نمک بشور

شامپو نمیخرید میگفت با تاید بشور سرتو، یه دونه کرم ضدآفتاب یه دونه رژ یه کیلو گردو که گفتی هیچی هیچی نمیخرید حتی نون لواش رو پدرش صبح ها برامون می‌خرید می‌آورد  نه لباسی نه کفشی....

کار خوبی کردی بانو البته اینم بگم خانمها اینجا خودتونو با کسی مقایسه نکنید درسته باید خرج کرد ولی هر ...

اره ولی تو هم زیاد عادت نده 

هر دم یه انتحاری برن 

اره ولی تو هم زیاد عادت نده هر دم یه انتحاری برن

نه منم به موقع میخرم اما باید باشه به جیبش نگاه میکنم خدایی داشته باشه اصلا دریغ نمیکنه 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من با اطمینان میگم شوهرت خسیس نیست تو خسیس ندیدی تعریفی از خسیس نداری ببین شوهرسابق من خسیس بود به ...

ببین اینم خسیس بود اولا برنج نمی خرید گوشت نمی خرید که بدون گوشت بپز 

طی دوران و عملیات انتحاری ادم ش کردم

نه منم به موقع میخرم اما باید باشه به جیبش نگاه میکنم خدایی داشته باشه اصلا دریغ نمیکنه

نه دیدم وقتی شیک می پوشم بیشتر احترام میذارن 

ولی انگار دلش نمیاد برای ما هم بخره

از دست تو😅😅😅

دیگه میگه غلط کنم تعارف هم بزنم😅😅

ولی آفرین بهترین کارو کردی👏👏

از این به بعد به خودت برس👌

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....