با شوهرم که ازدواج کردم اوایل خیلییی دوسش داشتما چون خیلی پسر مهربونو خوبیه اما بعد از یه مدت مادرم زیر پام نشست که اینا خیلیییی بی کلاسن، این چجور دوران عقده که یه سفر تو رو نمیبره، چرا تنها نمیرید جایی همش با ایلو خانوادش تو رو میبره، بعد تازه میگه زشته خونه ی ما شب بمونی و توقع داره که بیاد خونه ی ما. منم اتاقم با داداشم مشترکه و خونمون کوچیکه و اصلا مامانم اجازه نمیده شب بمونه، میگه داداشت بیست سالشه دانشجوعه هم نمیتونه درس بخونه هم خوب نیست جلوش. ولی خونه ی اونا بزرگه با این حال همیشه تا میرم خونشون شب منو برمیگردونه بعدشم هی غر میییییزنه که چرا نمیشه با هم بخوابیم!! شخصیتی خیلی پر توقعم هست و بی ملاحظه مثلا ما کلا زود میخوابیم چون بابام 5 صبح باید بره سر کار، بعد وقتی میاد تا 12 میمونه جوری که من بابام هی خوابش میبره و چشماش از خستگی قرمز میشه
مرد با ایمان و مهربونیه. اون عشق قبلیم از لحاظ اخلاقی به شددددت فاااسد بود، هول بود، خائن بود ولی ما ...
مادرها خدا که نیستن بدونن چی به چیه خاله من ایقد از دهمادش بدش میومد میگفت قیافه نداره ایقد نشست زیر پای دخترش تا بچه شو سقط کردعمدی وطلاق گرفت والان شوهر کرده یه کوتوله که نمیزاره مادرشو ببینه وخیلی بهش سخت میگیرن همه چیو بسپار به خدا برای همه مشکلاتی هست اختلافاتی هست فقط مواردی که غیرقابل چشم پوشی هستن اعتیاد وخیانت وخساست بقیه ش درست میشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مادرت بر اساس خواسته ها و حتی عقده های خودش نظر میده . باید خیلی خیلی عاقل باشی و اهمیت ندی دستی دستی زندگیتو خراب نکنی . دوران عقدتم طولانی نکن . برو سر خونه زندگیت زودتر . منم این تجربه رو دارم
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من مادرم عین مادر تو بود و خیلی اذیت شدم هنوزم با دخالتهاش راحتم نمیزاره با وجود گذشت چندسال هنوز تو خواب دارم دعوای اونموقع با مادرمو میبینم و آرامش ندارم توهم نزار روت تاثیر بزاره یباربرای همیشه ازجلوش دربیا و حرفتو بزن