2777
2789
عنوان

چجوری شماره راننده اسنپ رو پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 26 پست

تو همون برنامه  اسنپ پشتیبانی هست  همه سفر هایی که رفتی پشت سر هم هست با تاریخ و روز روش میزنی و مشکلت رو میگی در عرص ۲۴ ساعت خود اسنپ باهات تماس میگیره و شماره طرف رو میده بهت 

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یادش بخیر تفریحی میرفت اسنپ چندین بار پولمو ندادن.. نگو که شماره کارتم اشتباه میزدن 😂

اصلا دوست ندارم حق کسیو بخورم تو عمرمم همچین کاری نکردم🤌🏻🥲💔💔💔💔 از دیشبه عذاب وجدان دارم 

کاش دوبار میخوندم شماره کارتشو

چرا گفت

رفتی پولو بزنی ب شمارش دقت نکردی؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

منظورم فامیلیش بود 

ک دقت نکردی ب فامیلیش موقع واریز پول؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
رفتی پولو بزنی ب شمارش دقت نکردی؟

نه اخه تند تند نوشتم برم خونه چون رسیده بود به مقصد گفتم واینسته زود برم 

بعد گفتم میدم مامانم واریز کنه 

بعد که اومدم هرکاری کردم گفت شماره کارت مقصد وجود نداره 

به پشتیبانی پیام دادم امیدوارم پیدا شه 

نه اخه تند تند نوشتم برم خونه چون رسیده بود به مقصد گفتم واینسته زود برم بعد گفتم میدم مامانم واریز ...

انشالله

شماره رو نمیدنولی زنگ میزنن ب اسنپی بهش میگن بعد هماهنگ میکنندیشب تو ماشین شوهرم مسافرش تمام کارتاشو ...

بله منم خلاصه گفتم که باید برنن پشتیبانی 

برای منم‌ اتفاق افتاد یه بار جا کارتیم افتاد تو اسنپ با پشتیبانی گفتم زنگ‌ زد راننده بعد شماره راننده دادن بهم

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️