2777
2789
عنوان

بچه ها ششصد میلیون بدم طلا یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 42 پست

به نظر من بخر چون بیاد پایینم باز میره بالا یا نصفش رو بخر نصفش رو بذار اگه اومد پایینتر بخر خلاصه بخر دیگه استخاره نکن پولت که از دستت نمیره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نح بده طلا گفتن تا ۷ تومنم میره تت‌ حالا دیدی طلا اصلا زیاد نشه کم بشه و کم بمونه نه همچین چیزی وجود ...

دقیقا هیچ وقت پایین نیومده.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
عقل میگه هیچوقت همه پولتو یه جا سرمایه گذاری نکن مثلا مقداریشو طلا بخر مقداریشو بزار بانک سود بگیر م ...

دلار و طلا … مسلما طلا همیشه سودش بیشتر 

و راجع ب سود واقعا بانک سود خاصی نمیده ک

عقل میگه هیچوقت همه پولتو یه جا سرمایه گذاری نکن مثلا مقداریشو طلا بخر مقداریشو بزار بانک سود بگیر م ...

عزیزم سود بانک اصلا ارزش نداره. فقط ب مرور پول بی ارزش میشه.

طبق تجربه فقط طلا میره بالا. دلارم خوبه.

ی بنده خدایی ۲ سال قبل طلا فروخت خونه خرید.حساب کرد دید اگه طلا میموند الان ارزشش بیشتر بود تاخونه.

هرچند خونه برا آسایشش هست دیگه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️