2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماام تو یه قسمت از دیوار خونمون از این صداها میاد

انگار موش داره میدوعه یا چیزی میخوره

ولی فک نکنم موش باشه چون اولا تو خود دیواره و نمیتونه رفته باشه اونجا راهش بسته اس دوما همیشه اونجاس چند ساله 

غذا چجوری میخوره پ😂

آره خیلی شوهرم شبکار باشه تا صبح بیدارم

نترس فداتشم . من اینجام. تا خدا هست، هیچی نمیتونه کاری کنه. خدا مراقبمونه همیشه. بعدشم من فقط احتمال دادم. شبها همه ی وسایل صدا میدن معمولا😁 فکرتو درگیر نکن و راحت بخواب.

ماام تو یه قسمت از دیوار خونمون از این صداها میادانگار موش داره میدوعه یا چیزی میخورهولی فک نکنم موش ...

وای خدا من انقدر از حیوانات میترسم حالا میخواد سوسک باشه مورچه باشه گربه گوسفند هرچی😑😭

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
نترس فداتشم . من اینجام. تا خدا هست، هیچی نمیتونه کاری کنه. خدا مراقبمونه همیشه. بعدشم من فقط احتمال ...

هعییییی برم مبل رو برگردونم شاید چیزی بود😁

دوستان لطفا الکی جو‌ ندین اون صدا به خاطر انبسات و انقباض چوب مبله و اینکه فقط نصفه شب ها شنیده میش ...

فقط حیوون و ازونا نباشه بزار یه عمر صدا بده😂