2777
2789
عنوان

دقت کردین نی نی سایتی ها خیلی بد مهمان و تنگ نظرن

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 34 پست
وای اره منممن کلا قبلا اهل جایی رفتن نبودم نهایتا سالی یبارالان دیگ عید دیدنی هم جایی نمیرم چون همش ...

دقیقا منم خیلی وقته نمیرم و کسی هم نمیاد

کلا فکر میکنم رفت و امد ها کم شده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه دید دیگه هم نگاه کنید شاید واقعا اذیت شدن که اینجوری شدن.

من قبلا عاشق مهمون بودم بعد دیدم هرکی میاد یه تیکه ای چیزی میندازه میره دیگه یه مدت کاملاا از مهمونی رفتن و مهمون اومدن بدم اومد دلم نمیخواست اصلاا وارد جمع شم‌.

امسال باز بهتر شدم .

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

متوجه شدم به کی تیکه میندازی عزیزم اما شرایط آدما متفاوت خود من میگرن شدید دارم که ببخشید به بالا آو ...

عزیز دلم اتفاقا پشیون شدم از تاپیک زدن چون مخاطبم اصلا شما نبودی واقعا شرمندم 

بخدا قسم میخورم ی درصد منظورم با شما نبود ی چیز کلی گفتم

اون تاپیکه بود ک یکی ۱۰ روز رفت خونه برادرش من نظراتش رو خوندم برام عجیب بود امروز کاربریم از تعلیق در اومد اومدم سایت

من شرمنده ام ی دنیا اگ فک میکنی قضاوتت کردم یا تیکه پروندم بخدا اصلا این جوری نیست ی دنیا معذرت میخوام

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

منم کامنت های تاپیک های مهمونی رو میخونم دیگه میترسم جایی برم حالا ما مهمون بیاد جان افشانی میکنیم ب ...

وای من بعد اون تاپیکه بود ک طرف رفته بود خونه داداشش واسه ۱۰ روز بعد از اون ادم سابق نشدم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

دقیقا منم خیلی وقته نمیرم و کسی هم نمیادکلا فکر میکنم رفت و امد ها کم شده

اره خیلی کم شده متاسفانه 

اوضاع اقتصادی هم دخیله البته🥲

همینکه اسم مهمون میاد همه تی نی سایتی ها رو ترش میکنند اینجا هر چی دیدم اغلب میکن دوست نداریم مهمون ...

ببخشید عزیزم شما مهاجرت کردی انگلیس درسته؟ 

میخواستم بدونم بنظرتون آلمان بهتره یا انگلیس 

نژاد پرستی کدوم کمتره و اینکه آیلتستون چند بوده 

ببخشید سوالم زیاد شد

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین

بعدش دروغ چرا من از فامیل متنفرم میدونی چرا چون زمانی ک پدر من ورشکست شد همه قطع رابطه کردن من سفید شدن تمام موهای پدرمو تو یکسال دیدم من ده روز تو حیاط بیمارستان تنها نشستم چون پدرم ای سیو بود پشت دیوار می‌شنیدم با دوستش حرف میزد گریه میکرد ک خواهر برادرش سلامشو جواب نمیدن بعدها ک وضعش خوب شد یادمه تو دعوا عمه خودم گفت کاش بابات بمیره ارثش برسه به مامان بابا و بعدش به ما یا عموم پدرمو از مغازه پرت کرد بیرون الان من متنفرم از اینکه اونا رو ببینم شاید پدرم یادش بره چون خانوادشه اما من تک تک اونارو یادمه حالم بهم میخوره پا بزارن تو خوشیام وقتی تو غمم نبودن 

اینجا آدما متفاوتن با شرایط های زندگی خیلی متفاوت تر

بعدش دروغ چرا من از فامیل متنفرم میدونی چرا چون زمانی ک پدر من ورشکست شد همه قطع رابطه کردن من سفید ...

الهی بمیرم واسه بابات عزیزم💔

بخدا من منظورم با شما نبود نمیدونم حلالم میکنی یا نه

یهویی تو ذهنم جرقه زد این تاپیک رو زدم ای کاش دستم میشکست نا دیده قضاوت کردم

الهی بمیرم واسه بابات عزیزم💔بخدا من منظورم با شما نبود نمیدونم حلالم میکنی یا نهیهویی تو ذهنم جرقه ...

کار بدی نکردی عزیزم راحت باش فقط خواستم بگم آدما زندگیای متفاوتی دارن یا چیزی دیدن ک یهو خیلی عوض شدن

کار بدی نکردی عزیزم راحت باش فقط خواستم بگم آدما زندگیای متفاوتی دارن یا چیزی دیدن ک یهو خیلی عوض شد ...

اره درک میکنم من ی چیز کلی گفتم ولی واقعا حق با شماست فامیل داریم تا فامیل بعضیا ارزش جواب سلام هم ندارن چ برسه ب مهمانی درکل اگ نا خواسته رنجوندمت معذرت میخوام💕

ببخشید عزیزم شما مهاجرت کردی انگلیس درسته؟ میخواستم بدونم بنظرتون آلمان بهتره یا انگلیس نژاد پرستی ک ...

خواهش میکنم 

من با ویزای تحصیلی رفتم انگلیس درس خوندم بعد هم به دلایل خانوادگی و شوهرم برگشتم ایران 

بین المان و انگلیس من به قطعیت انگلیس رو انتخاب میکنم اولین دلیلش هم زبان هست 

من همیشه میکن زبان اولین فاکتور مهاجرت هست کشور انگلیسی زبان برای ما بهتره 

البته اگر زبان آلمانی بلد هستین یا میتونید یاد بگیرین بحث فرق میکنه 

بعد هم با زبان آلمانی با قرص اینکه یاد بگیرین به جز اتریش و المان و بخش‌هایی از سوییس کارتون جای دیگه راه نمیافته اما انگلییی همه جا کارتون راه میافته 

آب و‌هپای انگلیس همیشه بارونی و باد داره اما بازم از المان بهتره 

اقتصاد المان بهتره و قیمتها ارزون‌تره 

انگلیس به گرونی خونه و ماشین معروفه منظورم بیمه ماشین هست 

نژادپرستی تو انگلیس خیلی کمتره 

خواهش میکنم من با ویزای تحصیلی رفتم انگلیس درس خوندم بعد هم به دلایل خانوادگی و شوهرم برگشتم ایران ب ...

عزیزم انگلیسی رو بلدم و خب دخترخالم هم آلمان زندگی میکنه 

بخاطر همین میخواستم برم آلمان 

چون نهایتش اینه با آیلتس میرم اونجا تو محیط هم قرار بگیرم کم کم آلمانی راه میوفتم 

آیلتس شما ۸ بود فک کنم گفته بودید درسته؟

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین

مهمون داریم تا مهمون من یکی از فامیلا اومد برای شام بعد من قرمه سبزی کذاشتم کنارشم ماست موسیر و یک مدل ترشی داشتم ک زنداداشم داده بود اونو اوردم چون خودم ترشی ننداخته بودم امسال..بعدا گلایه کرده بود پیش شوهرم ک چرا فلانی ترشی دیگرانو گذاشت جلو من چرا از مال خودش نیاورد چرا اینجور کرد چرا اونجور کرد...منم زنگ زدم بهش گفتم اگه فقط برا خوردن تشریف میارین خونه من، دیگه نمیخام بیاین چه معنی داره پشت سرم حرف مفت بزنی ازون موقع دیییگه نیومد خیلی حال ب هم زنن بعضیا

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄