2777
2789

ی روسری بچگونه نو تو ماشینمون زیر صندلی بود چ کنم میترسم برا بچم اتفاقی بیفته دشمنم داریم بندازمش دور

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی شوهرت کسیو سوار نکرده بوده؟؟؟؟

روسری بچگونه هست چ بدونم برم دهنش سرویس کنم ببینم چ کرده

اول نشون بده ببین چی میگ بعد ازش بپرس اگر دیدی اون نخریده یا مال مسافر نیس اتیشش بزن باطل میشع دعا ی ...

جدی اتیش بزنم یا بتدازم دور

اول نشون بده ببین چی میگ بعد ازش بپرس اگر دیدی اون نخریده یا مال مسافر نیس اتیشش بزن باطل میشع دعا ی ...

ن میگه مال دوستمه شاید ب دستش بسته اخه نو نوعه

ننداز دور اول یک دعانویس پیدا کن بپرس ازش اگر خوب باشه ک هرچی هس میگ اگرم پیدا نشد ک بگیر آتیشش بزن ...

خب شستمش خخخخ

یکیو سوار کرده یا مال اون دوستشه افتاده یا یه نفر بچه مچه داشته روسری افتاده زیر صندلی.

چرا بفکر خودم نرسید

خب شستمش خخخخ

اشکال نداره ابم باطل میکنه جادو رو 

اینا چ غیرقابل درک باشه یا دور از واقعیت 

متاسفانه اینچیزا حقیقت داره 

منو شوهرمو جادو کردن بدون هیچ دلیلی اعصاب خورد بزن بزن کتک قهر دل سردی داشتیم اما با یک حرکت هوشمندانه مادرشوهرم فهمیدیم و سریع پیگیرش شدیم دیگه زندگیمون خوش وخرم شد