2777
2789
عنوان

میخوام این کارو انجام بدم و نمیخوام بابام چیزی بفهمه استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 22 پست
برا کبودیش رژ بزنیا حجم دهنده لب بگیر بگو از اون زدم ورم کردهپشمام ازکجا میارم اینارو

دختر چقد ایده هات نامحسوس و عالی بود😐😂 اطلاعی درباره ی نیم سی سی ژل داری؟ ممکنه خیلی بزرگ و ضایع بشه لبام؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
خیلی دلم میخواد انجام بدم هرطور شده باید انجام بدم اما نمیخوام ورم و کبودی داشته باشه اخه نیم سی سی ...

عزمزمه تجربه اش رو نداشتم گلم اما اگر پدرت حساسه نه ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشخص میشه ک میزنن دیگ ملت فقط. دنبال جلب توجهن مثل شما خیلی کم پیدا میشه وگرنه یه درصد فکر کن ژل می‌ ...

اخه نیم سی سی چقد میتونه آدم تغییر کنه باهاش ک بد باشه؟ نهایت میخوام لبام یخورده اس خوش فرم و برجسته بشه من ک حجم زیاد نمیخوام خالی کنم تو لبام 

ولی نمیدونم این نیم سی سی چطوریه و چقد ورم داره

دختر چقد ایده هات نامحسوس و عالی بود😐😂 اطلاعی درباره ی نیم سی سی ژل داری؟ ممکنه خیلی بزرگ و ضایع ب ...

🤣🤣😎

نه والا 

ولی فک‌نمیکنم نیم سی سی خیلی تو دید بشه به جز همون روزهای اولش 

بعدشم اگه فهمید بنداز گردن همون حجم دهنده لبه بگو اصل بوده اینجوری شده

البته شنیدم روغن خراطین بزنی به لب حجم میگیره میخای از روش طبیعی پیش برو

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

🤣🤣😎نه والا ولی فک‌نمیکنم نیم سی سی خیلی تو دید بشه به جز همون روزهای اولش بعدشم اگه فهمید بنداز گ ...

اخه خراطین فیک و اصل داره من نمیدونم اصلشو از کجاباید تهیه کنم واقعیت داره قضیه ی این خراطین؟

اخه خراطین فیک و اصل داره من نمیدونم اصلشو از کجاباید تهیه کنم واقعیت داره قضیه ی این خراطین؟

اره واقعیت داره

از داروخانه یا عطاری بگیر

تفاوت فیک و اصلش عم تو گوگل بزن

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

اره واقعیت دارهاز داروخانه یا عطاری بگیرتفاوت فیک و اصلش عم تو گوگل بزن

بزنیم ببینم الله چه میخواهد🤲🏻😂میترسم بااین روش بیشتر از ژل حجم بگیره بابام صاف قبرمو آماده کنه😂