2777
2789
دقیقاااااچرا واقعا؟

نمیدونم فردا بازم میخوام دخترمو ببرم دکتر از بس التهاب داره گلوش

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم بچه هام گرفتن بردم دکتر بازم دو هفته طول کشید تا خوب شدن بعد یه هفته دوباره از دیروز مریض شدن

وای دقیقا خوب میشی علائم داره میره یهو دوباره برمیگرده

خیلی نگرانم هفت۶ بعد باید برگردم خوابگاه مامانم خوب‌ نمیشه درست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگوووو😭😭😭 دخترم تبه بالا هم میارع سرفه شدید هم داره بی اشتهام شده دوروز پیش واکسن زدمش تبش اص ...

دکتر برید نگران نباشید 

ولی دکتر برید حتما

جایی هم برید که مراجعاش زیاده میدونن چه دارویی بهتره

دوتر نرفته مادرت؟ ی لیوان ابجوش بزار بالاسر مادرتمن ۲هفته اس دارم از سرفه میمرم

چرا بابا دو سه بار

دوباره فردا هم میخوایم بریم

آب‌جوش آبمیوه دمنوش همه چی میدم بش

دکتر برید نگران نباشید ولی دکتر برید حتماجایی هم برید که مراجعاش زیاده میدونن چه دارویی بهتره

صبح میرم دکتر🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ما هم قراره دوباره بریم🫠

🥲🥲همه این بدبختیا از گور کرونا بلند میشه قبلا کجا اینهمه ویروس بود شربتا هم انگار یکم دلستر رو غلیظ کردن دلمون خوشه دارو میخوریم 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

🥲🥲همه این بدبختیا از گور کرونا بلند میشه قبلا کجا اینهمه ویروس بود شربتا هم انگار یکم دلستر رو غلی ...

واقعا داروها اصلا جواب نمیده

خدا کمک کنه همه خوب شن🤍

واقعا داروها اصلا جواب نمیدهخدا کمک کنه همه خوب شن🤍

آره منکه همش تسبیح دستمه بخاطر دخترم😄

ترکیب آنفلوآنزا و کرونا است ، پدرم درآورد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...