2777
2789

دوست همسرم مقداری وسیله از همسرم خریده و گفته ب جا پول لباس بچه میفروشم بیا برا بچت بخر

عاقا ما رفتیم این شوهر احمق من تا میتونست برداشت هی گفتم بسه مگه ول کرد!بعد دوست همسرم با کلی منت گفت شد۴ میلیون!اومدم خونه دیدم گرونه میون اینهمه نداری نیاز نیس بجه حتما برند بپوشه. گفتم میرم فردا پس میدم و دو دست نهایتا برمیدارم

همسرم مبلغ ۱ میلیون و هشتصد ازش میخاد این دوستشم بد پوله و دیر ب دیر میاره

حالا موندم ب قد ۱ میلیون هشتصد از لباسا بردارم  چون پول دیر ب دیر مثلا سه ماه ی بار میاره یا کمتر

نظر بدین

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظر اینم هرچی زن تو زندگی قناعت کنه تهش خوب نمیشعچه

حتما شوهرت ب چشمش میبینه که برداشته

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

3/4 ماه دیگه پولشو بده

نگرفتی چی گفتم گلم .دوست همسرم بد پوله تا سه چهار ماه دیگه میخاد مثلا یک میلیون بده ارزش پول رفته شدهدهزار تومن

دقیق اندازه پولت بردار نه کمتر نه بیشتر انشالله به خوشی بپوشه

سایز بزرگتر بردارم ب اندازه سال بعدش؟