2777
2789
عنوان

خاهرا شما را بجان بچه هاتون بیاین دارم میمیرم بچم رو دستم میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4208 بازدید | 190 پست
سلام خدا روشکر بهترین .دکتره علت مریضی خودتو وپسرتو چی گفت

مال پسرم گف اگه خوب نشد دو روز دیگ باید ببری بستری کنی برای منم آزمایش نوشت احتمال داد عفونتم قاطی خونم شده که پولشو ندارم برم دیگ

مال پسرم گف اگه خوب نشد دو روز دیگ باید ببری بستری کنی برای منم آزمایش نوشت احتمال داد عفونتم قاطی خ ...

انشالله که زود خوب بشین .اومدی خونه شوهر باهات دعوا نکرد .؟ بی غیرت عوض تشکرشه بچشو بردی دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید بابت پیام نا مرتبط دوستان تحت شرایط خیلییییییییییییی بدی ام دعاکنید برام بخیر بگزره همه چی🥺💔🫠التماس تون میکنم 🥲💔🥺ی اتفاق بد افتاده🫠💔

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

انشالله که زود خوب بشین .اومدی خونه شوهر باهات دعوا نکرد .؟ بی غیرت عوض تشکرشه بچشو بردی دکتر

ن پادگان بود زنگ زد کجایی گفتم دکتر گف فردا بیام دهنت پر خون میکنم جدتو در میارم میزارمت خونه ی پدرت خراب نبودی تنهایی نمیرفتی خوبه تنها نرفتم خاهر 14سالشو بردم با خودم که بعدا تهمت بهم نزنه گفتم خراب..م. خودته می‌دونم فردا بیاد منو شکنجه می‌کنه و به همه زنک میزنه

الهی بمیرم 

نمیتونی بری خونه مادرت؟ 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

ن پادگان بود زنگ زد کجایی گفتم دکتر گف فردا بیام دهنت پر خون میکنم جدتو در میارم میزارمت خونه ی پدرت ...

تو با این کصافط چرا بچه دوم میاری اخه؟ شوهرت نظامیه؟

امروزو زندگی کن😜
خاک تو سر اون شوهر اشغالت

اگر میمیرد لاقل میگفتم شوهر ندارم بچم راحت بزرگ میکردم فردا میاد به همه زنک میزنه میگه خود سر شده عابرومو برده میاد شکنجه م میکنه

اسی آروم باش یه پیاز حلقه حلقه کن بزار کف پای بچه ت تا صبح جوراب بپوش تبش رو میاره پایین و خودت هم اینکار رو کن و یه قاشق سرکه سیب بخور 

برای اسهالش پونه یا نعنا دم کن بهس بده بخوره 

سیب بده هم تب رو میاره پایین هم  برا اسهال خوبه 

مایعات فراوان بخور