2777
2789
عنوان

خاهرا شما را بجان بچه هاتون بیاین دارم میمیرم بچم رو دستم میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4212 بازدید | 190 پست
فقط دلم میخاد بدونم چجوری از همچین آدمی یه بچه داری ،تازه دوباره م حامله هستینیاید بگید نمک به زخمش ...

عزیزم اگ میگه شوهرم پادگان هس سرباز باشه یا نظامی هر ارگانی بیمارستان رایگان دارن ویزیت در حد هزارتومن

ما هم اینجوری شدیم،یه دو سه روزه حله

اگر هم بچتون زیاد اسهال می‌کنه بهش 

ماست پروبیوتیک ،کته،سیب زمینی آبپز بدین

نوشابه سیاه هم که معجزه میکنه، اما اگه فراتر از این چیزاس ببرش دکتر ، با اسنپ برو و برگرد و اگه امکان داری برو خونه ی مامانت،دو سه روز دیگه خودش بر میگرده

راستی برا تب بچه تون استامینوفن کودک معجزه میکنه، اینم ویروس جدیده و میگذره...

امیدوارم هرچی زودتر خوب شین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم خوبم بچه رو برداشتم بردم دکتر خودمم رفتم شوهرم زنگ زد گفت کجایی گفتم دکترم گفت بی صاحب ...

دکتر دارو داد؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بابا زن حسابی برو دم خونه همسایه ای کسی بگو ببرتت دکتر آخه نشستی تو نی نی سایت دنبال راهکار میگردی؟ 

آمبولانس نمیاد بیخودی معطل نکن خودتو 

فقط  یا برو دم خونه همسایه ای کسی یا تاکسی بگیر برو. واسه درمانگاه و بیمارستان دولتی ۱ میلیون خوبه. سریع برو بچه گناه داره. سر وقتش حساب اون شوهر بیشرفتو برس

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
صدات بره بخدا تنها بخاطر بچه کوچیکم که چن روزه جون میده

عوض ناله کردن زنگ بزن آمبولانس اونا میان حتی برای کمتر ازین چیزها هم میان انگار دلت میخواد اتفاقی بیفته که آبرو شوهرت بره یا بهش عذاب وجدان بدی ازین فکر ها نکن 

بیمارستانم رفتی صفر تاصد زندگیتو بگو مشکلی پیش اومد اونا ثبت پرونده میکنن بعدا جایی قانونی لازم داشتی قانون پشتت رو‌میگیره فک نکن کسی به دادت نمیرسه 

ممد کاری بیمارستان بگو کمک میکنن بهت

تابستون رفتم دوماه نیومدم انسان نیست که پسرم ازم میگیره بدون پسرم که نمیتونم تا بیام بی صاحب مریض می ...

گ.وه خورده مرتیکه بیشرف برو ازش شکایت کن عوضی اشغالو

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بچه زیر ۷ سال بیمارستان دولتی کاملا رایگانه شما خودتم هزینه هات کم میشه زیر یک میلیون چرا منتظر موند ...

پول اونم ندارم اون یک میلیون م مادرم بهم داد اونم امروز خودم بچم کردم